ΣΤΗΛΕΣ

Άνοιξε οίκο ανοχής για να πάρει μετάλλιο!

Άνοιξε οίκο ανοχής για να πάρει μετάλλιο!
Κάμπελ-οίκος ανοχής-τάε κβον ντο

Ο αθλητής, Λ.Κάμπελ, άνοιξε οίκο ανοχής στη Ν.Ζηλανδία για να πάει στους Ολυμπιακούς του 2012(vd)

Ο Λόγκαν Κάμπελ δεν ανήκει σε καμία από τις δύο αυτές κατηγορίες καθώς έχοντας στο μυαλό του το μότο "καμία δουλειά δεν είναι ντροπή", αποφάσισε να ανοίξει... οίκο ανοχής!

Ο 23χρονος πρωταθλητής του τάε κβον ντο στη Νέα Ζηλανδία δεν κατάφερε να φτάσει πέρα από τη φάση των "16" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, και με τον κίνδυνο πλέον να απουσιάσει από αυτούς του 2012 έχοντας μείνει χωρίς σπόνσορες (κατ'επέκταση και οικονομικούς πόρους) δέχτηκε να συνεργαστεί με τον 20χρονο φίλο του, Ούγκο Φίλιπς, σε αυτή τη νέα "επιχείρηση".

Όπως αποκάλυψε ο Κάμπελ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sunday Star-Times", η περιπέτειά του στο Πεκίνο το περασμένο καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερη ασύμφορη οικονομικά, με τους κυριότερους χρηματοδότες να είναι οι γονείς του και ειδικότερα ο πατέρας που έκανε και δεύτερη δουλειά πέρα από την κανονική του, που είναι δημοπράτης έργων τέχνης.

Το γεγονός αυτό τον είχε "τσακίσει" ψυχολογικά καθώς δεν άντεχε να είναι "βάρος" για τους γονείς του, και ελπίζει πλέον πως με αυτή τη νέα δουλειά που ανοίγει στο Όκλαντ θα κερδίσει γύρω στα 300.000 δολάρια, χρήματα που θα του επιτρέψουν να προετοιμαστεί σωστά και να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μετάλιο για την πατρίδα του.

Όσο για το πως κρίνει ο ίδιος αυτή τη δουλειά στην οποία κατέφυγε για να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν, επιμένει πως δεν είναι πραγματικός προαγωγός γυναικών, όπως ενδεχομένως να φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος.

"Όταν ο κόσμος φέρνει στο μυαλό του έναν μαστροπό, σκέφτεται έναν τύπο που στέκεται στο δρόμο και έχει πάνω του χρυσά νομίσματα. Οι μαστροποί είναι πιο σκληροί άνδρες. Εγώ απλά είμαι ιδιοκτήτης ενός γραφείου συνοδών.

Τόσο εγώ όσο και ο επιχειρηματικός συνεργάτης μου, προσλαμβάνουμε μόνο έξυπνες και γοητευτικές γυναίκες. Δεν τις αντιμετωπίζουμε σαν ένα κομμάτι κρέας.

Οι γονείς μου ήταν σύμφωνοι με αυτό που έκανα. Ο πατέρας μου με στήριξε απόλυτα ενώ η μητέρα μου ήταν διστακτική, όμως όταν συνάντησε κάποιες από τις κοπέλες, συμφώνησε και αυτή.



Συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από φυσιολογικές γυναίκες που είχαν ανάγκη χρήματα για να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

Μερικά άτομα μέσα από την ομάδα του τάε κβον ντο ίσως να κάνουν άσχημες σκέψεις για μένα ύστερα από αυτό, εάν έβλεπαν όμως πως είναι το μέρος αυτό και πως λειτουργεί θα άλλαζαν γνώμη".



Αξίζει να σημειωθεί πως η "δηλωμένη" πορνεία είναι κάτι νόμιμο στη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο η εθνική ομοσπονδία τάε κβον ντο δεν είδε με καθόλου καλό μάτι αυτή του την κίνηση, γεγονός που ίσως τελικά του κοστίσει την συμμετοχή στις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις!

"Όταν γίνεται η επιλογή των αθλητών δεν λαμβάνονται υπόψη μόνο οι επιδόσεις, αλλά και η ικανότητα του αθλητή να λειτουργεί ως πρότυπο για τους νέους της χώρας", δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της ομοσπονδίας, Τζον Σκόλφιντ.

Αυτή πάντως δεν είναι πρώτη φορά που οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν συνδεθεί με την βιομηχανία του σεξ, αφού το 1999 αποκαλύφθηκε πως η υποψήφια για μετάλλια στους αγώνες του Σίδνεϊ, ποδηλάτρια Νικόλ Τάσκερ, ήταν χορεύτρια σε στριπτιζάδικο στο Όκλαντ προκειμένου να μαζέψει χρήματα.























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ