ΣΤΗΛΕΣ

Απέκλεισαν τη σέξι μποξέρ λόγω σιλικόνης!

Απέκλεισαν τη σέξι μποξέρ λόγω σιλικόνης!
Μποξ

H 25χρονη Σάρα Μπλούιντεν, πρώην μοντέλο, αποκλείστηκε από τα ρινγκ λόγω... σιλικόνης στο στήθος της!

Η αιτία μπορεί να ακούγεται απίστευτη είναι όμως αληθινή: η αγγλική ομοσπονδία ερασιτεχνικής πυγμαχίας πήρε την απόφαση να αποκλείσει το πρώην μοντέλο από το να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Αγώνες εξαιτίας της σιλικόνης που έχει βάλει στα στήθη της!
Η Μπλούιντεν είχε υποβληθεί σε επέμβαση προσθετικής στήθους το 2003 και εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στο ρινγκ με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα, όμως η ομοσπονδία την απέκλεισε με το σκεπτικό ότι χτυπήματα στο στήθος της ίσως αποδειχτούν επικίνδυνα για την υγεία της.

Από την πλευρά της όμως η δυναμική μποξέρ υποσχέθηκε πως " αυτή η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ", ενώ απείλησε πως θα προσφύγει στο Αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης (Tas) για να βρει το δίκιο της.

"Για πολλά χρόνια στην πυγμαχία γίνονταν διακρίσεις εις βάρος των γυναικών, σε τέτοιο βαθμό που να μην μας επιτρέπουν να κάνουμε αυτό το άθλημα", τόνισε το πρώην μοντέλο με δηλώσεις που παραχώρησε στη "Mirror" και συνέχισε:

"Τώρα υπάρχει ένα νέο εμπόδιο, όμως εγώ θα προχωρήσω γιατί έτσι άλλες γυναίκες που -όπως εγώ- έχουν σιλικόνη στο στήθος δεν θα έχουν το ίδιο πρόβλημα και θα μπορούν να γίνουν πυγμάχοι.

Έπειτα αυτή η ιστορία είναι γελοία. Ο χειρουργός μου έλεγε πάντα πως τα στήθη μου δεν με καθιστούν πιο ευάλωτη σε σχέση με τις άλλες γυναίκες. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου τεράστια, οι αναλογίες είναι πολύ καλές. Έχουμε να κάνουμε με ζήλεια".

Η 25χρονη Σάρα Μπλούιντεν μέσα από 3 φωτογραφίες:






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ