ΣΤΗΛΕΣ

Απεργία πέντε λεπτών για χάρη του... Κασάνο!

Απεργία πέντε λεπτών για χάρη του... Κασάνο!
Κασάνο-Σαμπντόρια

Αρθρογράφος κάλεσε τους φανς του Κασάνο να μην δουν τα πρώτα 5' του Ιταλία-Ολλανδία ως μορφή διαμαρτυρίας!

Ένας μάλιστα Ιταλός δημοσιογράφος, ο Μαουρίτσιο Μόσκα, βρήκε έναν ακραίο τρόπο για να εκφράσει την υποστήριξή του προς τον 27χρονο άσο, προτρέποντας τον κόσμο μέσω της αρθρογραφίας του στην ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" να συντονιστεί στο κανάλι που θα δείξει το διεθνές φιλικό Ιταλία-Ολλανδία μετά το πρώτο πεντάλεπτο, για να στείλουν μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό.
"Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση σε όλους τους Ιταλούς που, όπως εγώ, θέλουν να συμπεριληφθεί ο Κασάνο στην Εθνική Ιταλίας.

Μας χρειάζεται ένα σημάδι που να αγγίξει τον Λίπι με τρόπο πειστικό και συγκεκριμένο.

Προτείνω οι Ιταλοί, με την ευκαιρία του φιλικού Ιταλία-Ολλανδία το Σάββατο στις 14 Νοεμβρίου (20:45 τοπική ώρα) να συντονιστούν με το παιχνίδι στην τηλεόραση πέντε λεπτά μετά την έναρξή του ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη συμμετοχή του Κασάνο.

Εν των μεταξύ, για γίνει πιο εμφανές το μήνυμα, να παρακολουθήσουν στο συγκεκριμένο πεντάλεπτο την εκπομπή "Striscia la notizia" στο Canale 5 ή το "Tg2" στη Rai.

Tην επομένη, τσεκάροντας τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου, ο Λίπι θα είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι Ιταλοί θα έχουν ακούσει τη διαμαρτυρία μας υπέρ του Κασάνο στην Εθνική Ιταλίας",







ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μόσκα μέσω της αρθρογραφίας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ