ΣΤΗΛΕΣ

Από το "7" στο... "007"

Από το "7" στο... "007"

Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ θα ταίριαζε απόλυτα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με τη σύζυγό του, Βικτόρια. Ο Άγγλος μάλιστα, ο οποίος πλέον έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση, πλέον ψάχνει την επόμενη δουλειά της καριέρας του. Σίγουρα, η "εικόνα" και μόνο του Άγγλου, πουλάει, επομένως σίγουρα ό,τι κάνει θα έχει σχέση με το χώρο της σόουμπιζ.

Έτσι, ο Μπεκς δεν θα έλεγε όχι στην υποκριτική. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος: "Έχω αρκετούς φίλους ηθοποιούς, οπότε έχω τις απαραίτητες διασυνδέσεις που χρειάζεσαι σίγουρα στο χώρο. Ο Τομ Κρουζ είναι πολύ καλός μου φίλος".

Ο 38χρονος, πρώην άσος των γηπέδων, θα ήταν πολύ καλός στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με δηλώσεις της συζύγου του, Βικτόρια: "Πιστεύω θα ήταν πολύ καλός στο ρόλο του πράκτορα 007".

Αν και ο ίδιος ο Μπέκαμ δεν έχει ακόμα βλέψεις για τέτοιο ρόλο, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα τον αρνιόταν. Από το αγαπημένο του "7" στη φανέλα, η σύζυγός του θέλει να τον και ως... 007. Βέβαια, παρά τις προτροπές της κυρίας Μπέκαμ, ο τωρινός Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, δεν έχει λόγο ανησυχίας για το ρόλο του... προς το παρόν τουλάχιστον.

Από το "7" στο... "007"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ