ΣΤΗΛΕΣ

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Γκασκόιν!

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Γκασκόιν!
Γκασκόιν-απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Πολ Γκασκόιν επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσω πνιγμού σε μπανιέρα ξενοδοχείου του Λονδίνου!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (5/5) η αγγλική εφημερίδα "Sun", ο Πολ Γκασκόιν επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, με το προσωπικό του ξενοδοχείου να ειδοποιεί εγκαίρως την αστυνομία και να προλαβαίνουν τον "Γκάζα" πριν βλάψει τον εαυτό του! Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην άσος των Τότεναμ, Ρέιντζερς αλλά και της Εθνικής Αγγλίας ακύρωσε την παραγγελία του για μπριζόλα, ζητώντας από το προσωπικό να τον εξυπηρετήσουν φέρνοντάς του μόνο το μαχαίρι...

Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, οι οποίοι υπέθεσαν ότι έχει κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και αναζητεί ένα αιχμηρό αντικείμενο για να κόψει τις φλέβες του.

Μέσα σε λίγα λεπτά κάλεσαν την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να κάνουν "έφοδο" στο δωμάτιο του Γκασκόιν, και να τον βλέπουν έκπληκτοι να προσπαθεί να πνιγεί μέσα στο μπάνιο του.

Μετά από αυτό ο άλλοτε διάσημος άσος των γηπέδων διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποια τεστ για να διαπιστωθεί η πνευματικά του διαύγεια.

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα, άνθρωπος που έζησε από κοντά όλο το περιστατικό, στο ξενοδοχείο όπου επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο Γκασκόιν:

"Πήρε τηλέφωνο και ζήτησε μπριζόλα, όμως λίγα λεπτά αργότερα ακύρωσε την παραγγελία, λέγοντας πως θέλει μόνο ένα μαχαίρι για να κόψει τη μπριζόλα.

Το προσωπικό είπε "αποκλείεται" και εξέφρασε από την πρώτη στιγμή φόβους για την ασφάλειά του. Ο Γκάζα από την πλευρά του προσπαθούσε να διαβεβαιώσει ότι μιλούσε με τον ψυχίατρό του.

Ενενήντα λεπτά μετά, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία. Ήρθαν περίπου 10 αστυνομικοί και πήγαν στο δωμάτιό του. Εκεί επικρατούσε το απόλυτο σκοτάδι",



ξεκίνησε τις δηλώσεις αυτόπτης μάρτυρας του όλου "δραματικού" σκηνικού με πρωταγωνιστή τον Γκασκόιν, και συνέχισε:

"Υπήρχαν τσιγάρα πεταμένα στο πάτωμα, και ο σκουπιδοτενεκές ήταν πεταμένος. Όταν ο Γκάζα άκουσε τους αστυνομικούς φώναξε "Παρήγγειλα κοκαΐνη, θέλω κοκαΐνη".

Η αστυνομία μπήκε μέσα και εκείνος ήταν γυμνός μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό, όπου προεξείχε μόνο το κεφάλι. Ακόμα έτρεχαν τα νερά.

Τους είπε ότι αν δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, θα πνιγόταν. Στη συνέχεια έβαλε το ξυρισμένο κεφάλι του κάτω από το νερό.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν άμεσα, τραβώντας τον έξω από το νερό. Ήταν εξαιρετικά συγκινημένος ενώ έκλαιγε. Τον έβαλαν να ντυθεί και τον οδήγησαν στην αίθουσα υποδοχής.

Ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ούρλιαζε ότι δεν ήθελε να τους ακολουθήσει, και ότι θα φώναζε τον ψυχίατρό του. Έξω από το ξενοδοχείο αρνήθηκε να μπει στο φορτηγάκι και άρχισε να τσακώνεται με τους αστυνομικούς.

Μετά όμως τον ηρέμησαν και συμφώνησαν να πάει σε τοπικό νοσοκομείο χωρίς να φοράει χειρόπεδες".





















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ