ΣΤΗΛΕΣ

Χέιντεν ο γκαφαδόρος!

Χέιντεν ο γκαφαδόρος!
GP10

Ο Νίκι Χέιντεν παρουσίασε τη GP10 πολύ πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου όπλου της Ducati!

Σε επίσκεψη του στο εργοστάσιο της εταιρείας την περίοδο των γιορτών έβγαλε με το κινητό του τη διπλανή φωτογραφία. Την ανέβασε στην ιστοσελίδα του. Η φωτογραφία αυτή έκανε το γύρο του κόσμου, καθώς πρόκειται για την πρώτη εικόνα της GP10!
Ο Χέιντεν δεν κατάλαβε το λάθος του παρά μόνο όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τους.. αγχωμένους ανθρώπους της Ducati. Τη φωτογραφία την είδαμε όλοι, καθώς και οι ανταγωνιστές και οι χορηγοί της ιταλικής ομάδας τα αυτοκόλλητα των οποίων απουσίαζαν από το πρωτότυπο.

" Έκαναν μεγάλη φασαρία. Ήμουν ενθουσιασμένος που βρισκόμουν εκεί και σκέφτηκα ότι εφόσον είχαν όλοι δει τη νέα μοτοσικλέτα στις δοκιμές της Βαλένθια (σ.σ. δεν ήταν απόλυτα έτοιμη), δεν σκέφτηκα ότι ήταν σπουδαία υπόθεση. Έκανα ένα λάθος και δεν θα έπρεπε να ανεβάσω τη φωτογραφία, καθώς έλειπαν οι διαφημίσεις των χορηγών. Το λάθος μου δεν ήταν δα και τόσο μεγάλο. Δεν ανέβασα δα και το σχέδιο του κινητήρα!", υποστήριξε ο Χέιντεν σε συνέντευξη που παραχώρησε, θέλοντας να μετριάσει το μέγεθος της γκάφας του.

Η νέα Ducati παρουσιάζεται κάθε χρόνο σε κοινή εκδήλωση με τη Ferrari στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της κατασκοπείας ακόμα και μέσα από μία φωτογραφία! Στη Yamaha είχαν άλλωστε ηχογραφήσει τον ήχο της GP8, για να εξακριβώσουν τη δύναμη του κινητήρα της Ducati! Οι Ιάπωνες είναι πανέξυπνοι σε τέτοια ζητήματα.

Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε λοιπόν καλά για το "Kentucky Kid", μία κρίσιμη χρονιά στο τέλος της οποίας πιθανότατα να βρεθεί εκτός της εργοστασιακής ομάδας.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ