ΣΤΗΛΕΣ

Χωρίς... τηλέφωνο έμεινε ο Ρονάλντο!

AC Milan striker Ronaldo gestures during a press conference held at the Salpetriere Hospital in Paris, Friday Feb. 22, 2008.  Ronaldo, who left the hospital Friday is unsure whether he will be able to continue playing after rupturing a tendon in his left knee.(AP Photo/Remy de la Mauviniere)
Ρονάλντο-Βραζιλία AP

Εταιρία κινητής τηλεφωνίας έλυσε τη συνεργασία της με τον Ρονάλντο εξαιτίας του σκανδάλου με τις ιερόδουλες!

Την... αρχή έκανε η αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Μπεατρίς, η οποία μάζεψε τα πράγματά της και εγκατέλειψε το διαμέρισμα στο οποίο έμεναν μαζί, καθώς δεν πείστηκε από τις "εξηγήσεις" που της έδωσε ο Βραζιλιάνος άσος, ενώ το δεύτερο "χτύπημα" ήταν αυτή τη φορά οικονομικής φύσεως. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας "O Globo", το "φαινόμενο" δεν έχει πλέον την οικονομική στήριξη ενός εκ των σημαντικότερων χορηγών του, καθώς η εταιρία κινητής τηλεφωνίας "Tim" αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία που είχε μαζί του μέσω συμβολαίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ρονάλντο έχασε 3 εκ.δολάρια, καθώς από το ετήσιο συμβόλαιο ύψους 4,8 εκ.δολαρίων το οποίο είχε υπογράψει, η εταιρία του είχε καταβάλει ήδη 1.8 εκ.δολάρια.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη πηγή, ένας από τους όρους του συμβολαίου έδινε το δικαίωμα για διακοπή της συνεργασίας, σε περίπτωση που ο παίκτης συμμετείχε σε περιστατικά που έβλαπταν την εικόνα της εταιρίας.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ