ΣΤΗΛΕΣ

Χωρίζει με Μπεατρίς και... Nike ο Ρονάλντο!

Χωρίζει με Μπεατρίς και... Nike ο Ρονάλντο!
Ρονάλντο-Μίλαν

Το ροζ σκάνδαλο κοστίζει στο Ρονάλντο την... αρραβωνιαστικιά του, καθώς και συμβόλαιο με αθλ.εταιρία!

Και αυτό γιατί η αρραβωνιαστικά του, Μαρία Μπεατρίς, δεν του συγχώρεσε αυτό το γεγονός με αποτέλεσμα να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου, το "φαινόμενο" θα υποστεί ένα ακόμα "χτύπημα", με την εταιρία αθλητικών ειδών "Nike" να εξετάζει τη διακοπή συμβολαίου που έχει υπογράψει με τον παίκτη. Όσον αφορά τη... διατάραξη της προσωπικής ευτυχίας του, τα πράγματα ανάμεσα στον Ρονάλνο και την αρραβωνιαστικιά του δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό, με δεδομένο των συχνών παραπόνων που έκανε εκείνη για τη νυχτερινή ζωή του "φαινομένου", από τότε που εκείνος πήγε στην πατρίδα του για να κάνει αποθεραπεία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Μετά από την "δύσκολη" νύχτα, όπου βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τις τρεις ιερόδουλες για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό, ο Ρονάλντο εξήγησε τα πάντα στη Μαρία Μπεατρίς, με την ίδια να πακετάρει μετά από μερικές ώρες τα πράγματά της και να εγκαταλείπει το διαμέρισμά τους στο Ρίο Ντε Ζανέιρο.

Τα προβλήματα πάντως για τον ποδοσφαιριστή δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς σύμφωνα με αποκάλυψη της βραζιλιάνικη εφημερίδας "Extra", η αθλητική εταιρία "Nike" εξετάζει σοβαρά να σπάσει το συμβόλαιο της με τον παίκτη, θεωρώντας πως θίγεται η εικόνα της μετά από τα "παραστρατήματα" του άσου της "σελεσάο".

"Συλλέγουμε ακόμα πληροφορίες, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο", δήλωσε ο Ντέιβιντ Γκρίνμπεργκ, εκπρόσωπος της εταιρίας στη Βραζιλία, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, το συμβόλαιο του Ρονάλντο με την εταιρία είναι συνολικού ύψους 100 εκ.δολαρίων.

Να σημειωθεί ότι η Μίλαν συνεχίζει να "αγνοεί" το συγκεκριμένο περιστατικό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, χωρίς πάντως να μπορεί κάποιος να κάνει εκτίμηση για το αν θα επηρεάσει τη σχέση του "φαινομένου" με την ομάδα του Μιλάνου.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ