ΣΤΗΛΕΣ

Χορός μέχρι... πρωίας για τον τραυματία Ροναλντίνιο!

Χορός μέχρι... πρωίας για τον τραυματία Ροναλντίνιο!
Ροναλντινιο-Μπαρτσελόνα

Παραμονή του ματς με τη Γιουνάιτεντ, ο Ροναλντίνιο ξενυχτούσε χορεύοντας σε ντίσκο της Βαρκελώνης!

Όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων DPA, την ώρα που οι συμπαίκτες του στην ομάδα της Καταλονίας βρίσκονταν στα κρεβάτια τους προκειμένου να ξεκουραστούν παραμονή της μεγάλης "μάχης", ο ίδιος διασκέδαζε μέχρι τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, με τον τραυματισμό στο πόδι να μην τον εμποδίζει καθόλου να χορεύει επιδεινώνοντας την εξέλιξη της αποθεραπείας του. Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει ότι η βραδιά της περασμένης Δευτέρας (παραμονή του ημιτελικού) ξεκίνησε γύρω στις 22.30 για τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος είχε κλείσει τραπέζι στο "Casanova Beach Club" της Βαρκελώνης, προκειμένου να δειπνήσει, χωρίς να έχει κάποια συνοδεία.

Μετά από το δείπνο που διήρκεσε μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ο Ροναλντίνιο συναντήθηκε μαζί με δύο φίλους της Μπαρτσελόνα, έναν άνδρα και τη κόρη του, και πήγαν σε μία ντισκοτέκ, όπου κάθε βράδυ Δευτέρας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραζιλιάνικη γιορτή.

Ο "Ντίνιο", ο οποίος φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο και τζινς, μετά από φιλιά, αγκαλιές και μία μπίρα, άρχισε να χορεύει -υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής- από ρέγκε και φάνκι, μέχρι σάμπα.

Το τραυματισμένο του πόδι δεν τον εμπόδισε ιδιαίτερα να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες, ενώ σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, εγκατέλειψε το μαγαζί μόνο όταν αυτό έκλεισε, στις 5 τα ξημερώματα.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ