ΣΤΗΛΕΣ

Δεν πληρώνει την... διατροφή ο Ετό!

Δεν πληρώνει την... διατροφή ο Ετό!
Ετό-Καμερούν

Στα δικαστήρια οδηγείται ο Ετό, καθώς δεν έχει πληρώσει εδώ και 14 μήνες την διατροφή για την κόρη του!

Την ώρα όμως που ο Καμερουνέζος άσος της Μπαρτσελόνα έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες -μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- για την ενίσχυση των "ξένων" παιδιών, φαίνεται πως δεν έχει την ίδια... ευαισθησία απέναντι στα δικά του παιδιά, τα οποία χρειάζονται επίσης την οικονομική υποστήριξή του.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα (2/7) ιταλική αθλητική ιστοσελίδα, ο Ετό, ο οποίος έχει ετήσιες αποδοχές 8,8 εκ.ευρώ με βάση το συμβόλαιό που έχει με τους Καταλανούς, δεν έχει πληρώσει εδώ και 14 μήνες διατροφή για την κόρη του, Μαριάν Πινέδα, που ζει στην Πάλμα με την μητέρα της.

Το ποσό μάλιστα που αρνείται να πληρώσει ο παίκτης είναι 15.000 ευρώ, το οποίο είναι εξευτελιστικό, αν αναλογιστεί κανείς τις μεγάλες οικονομικές απολαβές του, που απολαμβάνει μέσω του ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Καμερουνέζο άσο να έχει συνάψει σχέσεις με πάρα πολλές γυναίκες και να έχει πολλά παιδιά εκτός γάμου, με την Μάρτα Λοθάνο να δηλώνει πάντως φίλη με τον παίκτη και να επιλέγει το δρόμο της... υπεράσπισης της φήμης του ως "καλού πατέρα".

"Έχει κάνει πολλά δώρα στα παιδιά του και πιστεύω πως η ιστορία με τις μή πληρωμένες διατροφές είναι αποτέλεσμα κάποιου λάθους", τόνισε χαρακτηριστικά, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πάντως πως ο Ετό καλείται τώρα να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να δικαιολογήσει την μή καταβολή της διατροφής.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ