ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής κρίκετ πέθανε από χτύπημα με μπάλα

Διαιτητής κρίκετ πέθανε από χτύπημα με μπάλα
Ρέφερι-κρίκετ-Αλσουιν Τζένκινς

Ο 72χρονος διαιτητής κρίκετ, Α.Τζένκινς, έχασε τη ζωή του σε αγώνα, δεχόμενος μπάλα στο κεφάλι

Το θλιβερό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο Σουόνσι της Ουαλίας, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της ομώνυμης ομάδας με την Λάνγκενεχ, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο με ελικόπτερο, αλλά παρά την παροχή των πρώτων βοηθειών που του παρασχέθηκαν να χάνει τη μάχη με το θάνατο.
Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν τελείωσε ποτέ καθώς διακόπηκε οριστικά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Τζένκινς, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ουαλική ομοσπονδία κρίκετ:

"Είμαστε σοκαρισμένοι και στενοχωρημένοι στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του διαιτητή Άλσουιν Τζένκινς από έναν τραυματισμό που έγινε μέσα στο γήπεδο.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη στενάχωρη στιγμή", ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ δηλώσεις για τον τραγικό αυτό θάνατο έκανε και ο 59χρονος διαιτητής από το Σουόνσι, Έντι Μπλέικ.

"Ήταν ένας από τους παλαιότερους διαιτητές και ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ένας αληθινός χαρακτήρας. Ήταν πολύ δημοφιλής στην τοπική σκηνή του κρίκετ και καλοδεχούμενος από όλους τους συλλόγους.

Όλοι τον σέβονταν και είναι μία μεγάλη, μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για το κρίκετ αλλά επίσης για την οικογένεια και τους φίλους του. Όταν άκουσα τα νέα, διηύθυνα ένα ματς στο Πορτ Τάλμποτ και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Πήραμε ένα μήνυμα που έλεγε ότι είχε χτυπηθεί από μία μπάλα και ότι είχε καταρρεύσει. Μισή ώρα αργότερα ήρθε κάποιος να μας πει ότι είχε πεθάνει. Είναι απλά απίστευτο. Ευτυχώς, αυτά τα πράγματα δε συμβαίνουν πολύ συχνά", δήλωσε σχετικά .













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ