ΣΤΗΛΕΣ

Διασχίζει 17.000 χιλιόμετρα για να δει 38 αγώνες!

Διασχίζει 17.000 χιλιόμετρα για να δει 38 αγώνες!
Παγκόσμιο Κύπελλο-σήμα

Απίστευτο: 29χρονος Νοτιοαφρικανός θα διασχίσει 17.000χλμ για να δει τους 38 από τους 64 αγώνες!

Όπως ανακοίνωσε ο 29χρονος Νοτιοαφρικανός, έχει σχεδιάσει να διασχίσει περίπου 17.000 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει τα 38 από τα 64 ματς του Μουντιάλ 2010 που θα διεξαχθούν στην πατρίδα του το ερχόμενο καλοκαίρι, και σε περίπτωση που καταφέρει κάτι τέτοιο θα εξασφαλίσει πανηγυρικά μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες.
"Μου έχουν πει ότι ο τωρινός κάτοχος του ρεκόρ έφτασε στα 19 ματς όμως αυτός είναι ο μέρος όρος παιχνιδιών που συνήθως πηγαίνω και βλέπω κάθε μήνα, γυρίζοντας όλη τη Νότια Αφρική", τόνισε στην τοπική εφημερίδα "The Star" ο πιστός οπαδός των Κάιφερ Τσιφς, ο οποίος -σύμφωνα με το εν λόγω μέσο- καταφέρνει και βλέπει διά ζώσης τέσσερα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας κάθε αγωνιστική, ξοδεύοντας συνολικά 186 ευρώ το μήνα.

Μάλιστα, η "πρόβα τζενεράλε" για το επικείμενο εγχείρημά του, πραγματοποιήθηκε ήδη κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, με τον 29χρονο από την Πρετόρια να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της "Μπαφάνα Μπαφάνα" σε Ρούστενμπουργκ και Γιοχάνεσμπουργκ, καταφέρνοντας επίσης να δει την ίδια ημέρα τόσο τον μεγάλο τελικό (Βραζιλία-ΗΠΑ) όσο και τον αγώνα για την τρίτη θέση (Νότια Αφρική-Ισπανία).

Όπως μάλιστα εξήγησε ο Νγκόμπο, αυτό που κάνει δεν είναι για το κυνήγι της διασημότητας αλλά για να ικανοποιήσει το πάθος του για ποδόσφαιρο:

"Το κάνω αυτό από αγάπη για το άθλημα και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να δοκιμάσω να μπω στο ρεκόρ Γκίνες. Θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει ήδη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρω να δω όλα τα παιχνίδια όπως το έχω προγραμματίσει", δήλωσε χαρακτηριστικά .






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ