ΣΤΗΛΕΣ

Έκλεψαν το μετάλιο του Ρίισε από τον τελικό του CL!

Έκλεψαν το μετάλιο του Ρίισε από τον τελικό του CL!
Ρίισε-μετάλλιο

Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του Ρίισε στο Όσλο, κλέβοντας το μετάλλιό του από τον τελικό του CL του 2005

Αιτία; Το γεγονός ότι εισέβαλαν κλέφτες στο διαμέρισμά του στο Όσλο, αρπάζοντας φανέλες και αθλητικά παπούτσια από την πλούσια συλλογή του παίκτη, κυρίως όμως τρόπαια και μετάλλια, μεταξύ των οποίων το χρυσό μετάλλιο που είχε πάρει με τη Λίβερπουλ στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005.
"Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος. Είναι το αντικείμενο με το οποίο ήμουν περισσότερο δεμένος συναισθηματικά σε σχέση με οτιδήποτε άλλο", τόνισε ο αριστερός μπακ-χαφ της Ρόμα με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του "Aftenposten" και συνέχισε:

"Αυτό το μετάλλιο αντιπροσωπεύει την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου, για την οποία αγωνίστηκα και δούλεψα όλη μου τη ζωή. Και τώρα δεν υπάρχει πια".


Ο Ρίισε δεν εγκαταλείπει πάντως τις ελπίδες του για επιστροφή του μεταλλίου στα χέρια του, κάνοντας λόγο για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι κλέφτες να το "πλασάρουν" κάπου για να αποκομμίσουν χρηματικά οφέλη.

"Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο ένα μετάλλιο όπως αυτό να το πουλήσεις στο εμπόριο. Ελπίζω ότι θα αποφασίσουν να επιστρέψουν τα κλεμμένα αντικείμενα", σχολίασε ο Ρίισε, ο οποίος είδε μεταξύ άλλων να παίρνουν από την ανεκτίμητη συλλογή του και το μετάλλιο του Κυπελλούχου Αγγλίας που είχε πάρει το 2006 με τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρίισε έγινε και αυτός κρίκος μίας μακράς αλυσίδας που θέλει παίκτες -νυν και πρώην- των "κόκκινων" να έχουν έχουν βρεθεί στο στόχο "ποντικών".

Από τον ίδιο το Νορβηγό άσο είχε κλαπεί μάλιστα ένα αμάξι την εποχή που ήταν στο "Άνφιλντ", ενώ τα τελευταία χρόνια θύματα ληστείας έχουν πέσει μεταξύ άλλων οι Στίβεν Τζέραρντ, Ντιρκ Κάουτ, Ντάνιελ Άγκερ και Πέπε Ρέινα.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ