ΣΤΗΛΕΣ

Email οπαδών των Γκάλαξι κατά του Μπέκαμ!

Email οπαδών των Γκάλαξι κατά του Μπέκαμ!
Μπέκαμ-Γκάλαξι

Χιλιάδες οπαδοί των Γκάλαξι ζητούν μέσω email προς τον σύλλογο, να μην επιστρέψει ο "προδότης" Μπέκαμ!

Οι οπαδοί των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ομάδας που έχει τα δικαιώματα του διεθνούς Άγγλου άσου, δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τον δανεισμό του παίκτη στον ιταλικό σύλλογο, και μέσα από χιλιάδες μηνύματα που έστειλαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασαν την επιθυμία τους ο "Μπεκς" να παραμείνει στο Μιλάνο και να μην επιστρέψει στο Λος Άντζελες τον ερχόμενο Μάρτιο!
"Κρίνοντας από τα email και τα μηνύματα που μου φτάνουν καθημερινά, η πλειονότητα του κόσμου θέλει να φύγει ο Μπέκαμ γιατί δεν συμπεριφέρθηκε καλά" τόνισε ο συντάκτης των "Los Angeles Times" στην αγγλική εφημερίδα "Daily Star", για να συνεχίσει:

"Επιπλέον, οι όροι του συμβολαίου του με τη Μίλαν δεν είναι ευνοϊκοί για τους Γκάλαξι, και πολλοί λένε ότι είναι καλύτερα να φύγει για να απελευθερωθεί η ομάδα".

Ανεξάρτητα πάντως από την "προδοσία" που επικαλούνται οι φίλοι των Γκάλαξι, το σίγουρο είναι πως ο Μπέκαμ έχει βοηθήσει... εμπορικά την ομάδα του MLS, αν αναλογιστεί κανείς το ρεκόρ πώλησης φανελών που έχει γίνει επί των ημερών του (+780%).




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ