ΣΤΗΛΕΣ

Έρανος των "ιντερίστι" για νοσοκομείο στην Πάρμα!

Έρανος των "ιντερίστι" για νοσοκομείο στην Πάρμα!
Ίντερ-οπαδοί

Χρήματα για την αποκατάσταση ζημιών που έγιναν σε νοσοκομείο της Πάρμα, συγκεντρώνουν οπαδοί της Ίντερ!

Ως γνωστόν, παρά το γεγονός ότι δεν τους δόθηκαν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του "Ένιο Ταρντίνι" με την Πάρμα, περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί των "νερατζούρι" ταξίδεψαν μέχρι την Αιμιλία, με στόχο να ενισχύσουν με φωνές και συνθήματα την ομάδα τους, είτε καταφέρνοντας να μπουν στο γήπεδο είτε παραμένοντας έξω από αυτό. Ενώ όμως η πλειονότητά "σεβάστηκε" την πόλη, λίγοι φίλοι της Ίντερ προέβησαν σε πράξεις βίας, είχαν συμπλοκές με την αστυνομία που προσπάθησε να τους αποτρέψει να μπουν στο γήπεδο, και ως αποτέλεσμα έγιναν αρκετές υλικές ζημιές στο νοσοκομείο "Fantasia", που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της Πάρμα.

Μετά από αυτά τα γεγονότα, οι σχέσεις της πόλης με την Ίντερ βρέθηκαν στο χειρότερο δυνατό σημείο, γεγονός που ώθησε ένα μέλος των οργανωμένων οπαδών της Ίντερ, που είναι κάτοικος της Πάρμα, να προσπαθήσει να αλλάξει τη κατάσταση.

"Από αύριο θα αρχίσουμε να μαζεύουμε χρήματα προκειμένου να τα καταθέσουμε στο δημοτικό συμβούλιο της Πάρμα, για την δουλειά που θα πρέπει να κάνουν ώστε να αποκαταστήσουν τον κατεστραμμένο χώρο.

Θέλουμε να δηλώσουμε και πάλι ότι διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους ανθρώπους που προβαίνουν σε πράξεις βίας, και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την οργάνωσή μας",

τόνισε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ