ΣΤΗΛΕΣ

Έσκασε στα γέλια με τον... Νόιερ!

Germany's Manuel Neuer celebrates after victory
Germany's Manuel Neuer celebrates after victory ACTION IMAGES / PANORAMIC

Ο Ρολάν Κουρμπίς ρωτήθηκε για το αν ο Μάνουελ Νόιερ αξίζει να κερδίσει φέτος τη Χρυση Μπάλα και έβαλε τα γέλια μέσα στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε τι απάντησε στους δημοσιογράφους (video).

Ο Μάνουελ Νόιερ έχει μπει σφήνα φέτος ανάμεσα στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι και "απειλεί" να γίνει μόλις ο δεύτερος γκολκίπερ στην ιστορία (μετά τον Γιασίν το 1963) που θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, όμως για τον Ρολάν Κουρμπίς δεν τίθεται τέτοιο θέμα...

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το αν αξίζει ο Νόιερ να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο ο τεχνικός της Μονπελιέ δεν δίστασε να βάλει τα γέλια on camera (!) ενώ στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να δοθεί το βραβείο στον Γερμανό κίπερ:

"Σε 30 χρόνια από τώρα, όταν ο γιος σου σε ρωτήσει εάν ο Νόιερ ήταν πράγματι καλύτερος από τον Μέσι ή τον Ρονάλντο, θα ντραπείς να του απαντήσεις.

Ο Νόιερ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο σημαντικότερο ματς της περυσινής σεζόν (σ.σ. αναφέρεται στον ημιτελικό της Μπάγερν με τη Ρεάλ όπου οι Μαδριλένοι νίκησαν 4-0 στο Μόναχο και πήγαν στον τελικό του CL).

Ένας τερματοφύλακας δεν κάνει την ίδια δουλειά με έναν παίκτη εντός γηπέδου, δεν μπορούν να συγκριθούν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ