ΣΤΗΛΕΣ

Φονικό χτύπημα... καράτε στη Βολιβία!

Φονικό χτύπημα... καράτε στη Βολιβία!
Χτύπημα καράτε-Βολιβία

"Μπουρλότο" στο ντέρμπι της Βολιβίας Μπλούμινγκ-Οριέντε Πετρολέρο έβαλε απίθανο χτύπημα... καράτε (vds)!

Κάτι τέτοιο έγινε και στην περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βολιβίας, με το "clasico" μεταξύ της Μπλούμινγκ και της Οριέντε Πετρολέρο (2-2 το τελικό σκορ) να σημαδεύεται από απίστευτες σκηνές βίας, έναν σοβαρό τραυματισμό αθλητή, αλλά και την παρέμβαση εισαγγελέα για τη μήνυση ενός άλλου.
Όλα άρχισαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κατευθύνονται στα αποδυτήρια, αλλά τον Σέρχιο Χαουρέγκουι της Μπλούμινγκ να επιτίθεται στον Λεονάρντο Μεδίνα της Οριέντε και με... αεροπλανικό χτύπημα καράτε να τον ξαπλώνει αναίσθητο στο έδαφος.

Ακολούθησε φυσικά πανικός στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να δείχνει δύο κόκκινες κάρτες (η μία στον Χαουρέγκουι και η άλλη σε παίκτη της Οριέντε) και τον "θύτη" της επίθεσης να καλείται τώρα να απολογηθεί στην αίθουσα δικαστηρίου, καθώς είναι κατηγορούμενος για επίθεση.

Ο άτυχος παίκτης της Οριέντε θα μείνει 12 ημέρες στο νοσοκομείο για να ξεκουραστεί (του έχει ήδη τοποθετηθεί κολάρο στο λαιμό), ενώ όπως έγινε γνωστό, το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου θα καταθέσει μήνυση στον παίκτη της Μπλούμινγκ.

"Εντελώς ξαφνικά έχασα το μυαλό μου και ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά του. Θα εμφανιστώ στο δικαστήριο να λυθεί το θέμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Χαουρέγκουι, εμφανιζόμενος σε αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς μετά την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ