ΣΤΗΛΕΣ

"Γκολ εσείς, άσεμνη χειρονομία εγώ"!

"Γκολ εσείς, άσεμνη χειρονομία εγώ"!
Γιανς-Γκρόνινγκεν-χειρονομία

O τεχνικός της Γκρόνινγκεν ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο σε ρέφερι, μετά από γκολ εις βάρος της ομάδας του (vds)!

Το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχτηκε στο πλαίσιο της αναμέτρησης Γκρόνινγκεν-Χίρενφεϊν για την 17η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος που είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν ισάριθμες, με το 2-2 να γίνεται μάλιστα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Αυτό όμως δεν έμελε να είναι και το τελικό σκορ, με την Χίρενφεϊν να κερδίζει κόρνερ στο πέμπτο λεπτό του έξτρα χρόνου και τον Πάουλο Ενρίκε να της χαρίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή!

Το τρομερό όμως είναι πως αντί για τον σκόρερ, όλα τα φώτα μετά το ματς (αλλά και τις επόμενες ημέρες) έπεσαν πάνω στον προπονητή της ηττημένης Γκρόνινγκεν, Ρον Γιανς, αφού ο τηλεοπτικός φακός τον "συνέλαβε" να ορθώνει το μεσαίο... δάκτυλο του χεριού του και να το δείχνει -πιθανότατα- προς τον διαιτητή, οργισμένος από την κατάληξη της αναμέτρησης.

Μάλιστα, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες και τιμωρηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, αμέσως μετά την άσεμνη χειρονομία που έκανε επιδεικτικά, τέντωσε τα χέρια του θέλοντας να δείξει ότι προσπαθεί να... ξεμουδιάδει από το κρύο που επικρατούσε.

Μετά το δικαιολογημένο ντόρο που δημιουργήθηκε, η πειθαρχική επιτροπή της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ξεκίνησε έρευνα και διέταξε τον "άτακτο" προπονητή να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως το θέμα πήρε αναίτια υπερβολικές διαστάσεις.

"Βρίσκω υπερβολική την διεξαγωγή έρευνας. Ήταν συνέπεια του ματς. Δεχτήκαμε ένα γκολ αφότου είχε λήξει ο επιπλέον χρόνος. Αμυνθήκαμε άσχημα και δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον διαιτητή Κέβιν Μπλομ", τόνισε ο τεχνικός της Γκρόνινγκεν στην εφημερίδα "De Telegraaf".

Ο Ρον Γιανς εν... δράσει



Γκρόνινγκεν-Χίρενφεϊν (2-3)


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ