ΣΤΗΛΕΣ

Γυμνή για το ESPN η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα

Γυμνή για το ESPN η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα ξέχασε την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό στο Γουίμπλεντον και φωτογραφήθηκε γυμνή για χάρη του περιοδικού του ΕSPN (photos).

Πριν από μερικές ημέρες η Ραντβάνσκα ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από τον τελικό του Γουίμπλεντον (διεκδίκησε τη συμμετοχή της για 2η σερί φορά) αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Σαμπίνε Λισίτσκι, όμως βρήκε τρόπο να ξεχάσει την απογοήτευσή της.

Αυτός ήταν μία καθόλα σέξι φωτογράφηση για τις ανάγκες του περιοδικού "Body Issue" του Espn, με την Πολωνή τενίστρια να ποζάρει ολόγυμνη μπροστά σε μία πισίνα έχοντας για παρέα -τι άλλο- αμέτρητα μπαλάκια του τένις.

Να σημειωθεί πως για το εν λόγω συλλεκτικό περιοδικό (κυκλοφορεί κάθε χρόνο) έχουν ποζάρει στο παρελθόν και άλλα μεγάλα ονόματα του γυναικείου τένις όπως οι Σερίνα Γουίλιαμς, Τζέιμς Μπλέικ, Βέρα Ζβονάρεβα και Ντανιέλα Χαντούτσοβα.

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα ποζάρει γυμνή...

MARCH 7, 2013-AGIEZSKA RADWANSKA
PALM SPRING CA
PHOTOG: ALAN CLARKE
HAIR: GERALD DECOCK
MAKEUP: REGINA HARRIS
PROP STYLIST: ABRAHAM LATHAM
MANICURIST NATALIE/STUDIO M SALON AND SPA
MARCH 7, 2013-AGIEZSKA RADWANSKA PALM SPRING CA PHOTOG: ALAN CLARKE HAIR: GERALD DECOCK MAKEUP: REGINA HARRIS PROP STYLIST: ABRAHAM LATHAM MANICURIST NATALIE/STUDIO M SALON AND SPA MARCH 7, 2013-AGIEZSKA RADWANSKA PALM SPRING CA PHOTOG: ALAN CLARKE HAIR: GERALD DECOCK MAKEUP: REGINA HARRIS PROP STYLIST: ABRAHAM LATHAM MANICURIST NATALIE/STUDIO M SALON AND SPA

Γυμνή για το ESPN η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα

Behind The Scenes...

Γυμνή για το ESPN η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ