ΣΤΗΛΕΣ

H... ημίγυμνη ομάδα ράγκμπι!

H... ημίγυμνη ομάδα ράγκμπι!
Γυμνοί-ράγκμπι

Ομάδα ράγκμπι της Serie B αναγκάστηκε να βγει στους δρόμους γυμνή λόγω χαμένου στοιχήματος (vid)!

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι παίκτες της ομάδας του Τρεβίζου που αγωνίζονται στη Serie B είχαν βάλει στοίχημα με τον χορηγό τους πως σε περίπτωση που έχαναν τρία παιχνίδια στη σειρά θα ήταν αναγκασμένοι να κάνουν το γύρο ενός οικοδομικού τετραγώνου χωρίς τα ρούχα τους!
Η ήττα από την "Petrarca Padova" ήταν καταδικαστική για τους παίκτες αυτούς, καθώς γύρω στα 30 άτομα που φορούσαν μόνο αθλητικά παπούτσια, κάλτσες και κάτω εσώρουχα βγήκαν στους δρόμους της πόλης και άρχισαν να τρέχουν μέσα στο κρύο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Σε περίπτωση πάντως που η "Asd Rugby Paese" κέρδιζε το στοίχημα και απέφευγε τις τρεις κολλητές ήττες, τότε ο χορηγός θα ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει όλα τα έξοδα για να περάσουν μία βραδιά σε εστιατόριο της πόλης.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αυτή θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική: και αυτό γιατί -βάσει του νέου στοιχήματος- σε περίπτωση που η ομάδα πάρει τη νίκη στα πέντε από τα επόμενα έξι παιχνίδια της θα κερδίσει ένα ταξίδι τριών ημερών στη Βαλένθια, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το χορηγό τους.

Στην αντίθετη περίπτωση όμως έχει προβλεφθεί ένας δεύτερος γύρος στην πόλη τους αθλητές ημίγυμνους, με εξαίρεση τον αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι αναγκασμένος να παρουσιαστεί στο κοινό εντελώς γυμνός!










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ