ΣΤΗΛΕΣ

Η απάντηση της "καυτής" Ν.Λόιντ στον Καπέλο!

Η απάντηση της "καυτής" Ν.Λόιντ στον Καπέλο!
Λόιντ-WAGS

Η Ν.Λόιντ θεωρεί αναγκαία την παρουσία των Wags κοντά στους παίκτες στη Ν.Αφρική, "απαντώντας" σε Καπέλο!

Ο Φάμπιο Καπέλο ξεκαθάρισε πριν λίγα 24ωρα ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στη Νότια Αφρική θα επιτραπεί στις Wags να βλέπουν τους παίκτες μόνο μία φορά την εβδομάδα και μάλιστα την επόμενη ημέρα από ματς, με την απόφαση αυτή του "Δον Φάμπιο" να προκαλεί ποικίλλες αντιδράσεις.
Αρκετοί ήταν αυτοί που επικρότησαν την στάση του, ενθυμούμενοι προφανώς το "πανηγύρι" που είχε λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006, με τις αγαπημένες των παικτών να "κλέβουν την παράσταση" όσον αφορά στην προβολή τους από τα ΜΜΕ της χώρας, υπήρχε όμως και αντίδραση από την πλευρά των άμεσα "ριγμένων" της υπόθεσης.

Μία από αυτές (ίσως η διασημότερη λόγω των σχέσεων που έχει κάνει με σχεδόν μία... ενδεκάδα παικτών) είναι και η Ντάνιελ Λόιντ, νυν σύντροφος του παίκτη της Πόρτσμουθ, Τζέιμι Ο'Χάρα, η οποία ανέλαβε την υπεράσπιση αυτών των γυναικών.

"Κατανοώ την ανησυχία του Φάμπιο, όμως το να κρατάει τις συζύγους και τις συντρόφους των παικτών μακριά από τους άνδρες τους δεν είναι καλή ιδέα.

Είναι σημαντικό εμείς οι γυναίκες να παραμένουμε δίπλα στους συντρόφους μας, επειδή αυτό τους βοηθάει και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Ήμουν πάντα πεπεισμένη για αυτό το πράγμα και θα είμαι πάντα", δήλωσε χαρακτηριστικά το σέξι μοντέλο, ενώ τις ίδιες σκέψεις με τη Λόιντ κάνει και η Λίτσι Κάντι, σύζυγος του πρώην άσου της Τσέλσι, Τζέισον Κάντι.

"Ο Φάμπιο πήρε την λάθος απόφαση, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου Μουντιάλ οι Wags ξεπέρασαν τα όρια. Τώρα όμως έχουν μάθει το μάθημά τους και έχουν ωριμάσει".










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ