ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτη κίτρινη κάρτα στον K. Τουρέ!

Η απίστευτη κίτρινη κάρτα στον K. Τουρέ!
Τουρέ-Άρσεναλ-κίτρινη κάρτα

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν το β' μέρος με τη Ρόμα με 9 παίκτες, καθώς Τουρέ-Γκαλάς άργησαν να... βγουν (vid)!

Τρανό παράδειγμα η ασυνήθιστη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε από τον Κλάους Μπο Λάρσεν ο αρχηγός της Άρσεναλ, Κόλο Τουρέ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρόμα στο "Emirates Stadium", καθώς δεν ήταν ούτε για σκληρό μαρκάρισμα, ούτε για διαμαρτυρία, αλλά για... άκαιρη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!
Το μοναδικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τους παίκτες των "κανονιέρηδων" να κάνουν τη σέντρα αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα να σταματούν, αντιλαμβανόμενοι πως δύο συμπαίκτες τους δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτοί ήταν οι Κόλο Τουρέ και Γουϊλιάμ Γκαλάς, με τον τηλεοπτικό φακό να τους "συλλαμβάνει" να βγαίνουν με γοργούς ρυθμούς από τα αποδυτήρια, και τον Τουρέ να αντικρύζει μάλιστα την κίτρινη κάρτα καθώς μπήκε στο γήπεδο χωρίς να πάρει πρώτα την έγκριση από τον "άρχοντα του αγώνα".

"Είμαι πάντα ο τελευταίος που βγαίνει στο γήπεδο και για αυτό περίμενα τον Γουϊλιάμ. Όταν βγήκα δεν ήξερα ότι δεν μπορούσα να εισέλθω αμέσως στο γήπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόλο Τουρέ.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ