ΣΤΗΛΕΣ

Η "γιαπωνέζικη" συνέντευξη του Μέσι!

Η "γιαπωνέζικη" συνέντευξη του Μέσι!

Σε μία από τις πιο αλλόκοτες συνεντεύξεις της ζωής του πρωταγωνίστησε ο Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Δείτε τον πως (δεν) συνεννοείται με Ιάπωνες τηλεπαρουσιαστές (video)!

O τελικός της Γιοκοχάμα είχε μόλις ολοκληρωθεί, με τη Μπαρτσελόνα να θριαμβεύει με 4-0 επί της Σάντος και τον Λιονέλ Μέσι MVP της αναμέτρησης με τα δύο γκολ του με τη φανέλα των " μπλαουγκράνα".

Το πρώτο δώρο για τον Αργεντίνο άσο ήταν ένα τεράστιο χρυσό κλειδί Toyota (εκ των επίσημων χορηγών του θεσμού) για το νέο αμάξι του, όμως οι "εκπλήξεις" για τον 24χρονο άσο δεν είχαν τελειώσει.

Μετά τη λήξη του ματς, οι διοργανωτές πήραν από το χέρι τον Μέσι και τον οδήγησαν άρον άρον σε ένα από τα τηλεοπτικά πλατό που είχε στηθεί εντός γηπέδου, με τη συνέχεια να είναι άκρως απολαυστική.

Αρχικά, ο παίκτης αρνήθηκε να φορέσει ένα παλτό (!) που του προσέφεραν, κατόπιν προσπαθούσε μάταια να αντιληφθεί τι έλεγε ένας εκστασιασμένος Ιάπωνας σχολιαστής, για να ολοκληρωθεί η συνέντευξη-παρωδία με μία κοφτή δήλωση του Αργεντίνου και την αστραπιαία αποχώρησή του από το πλατό.

Η "γιαπωνέζικη" συνέντευξη του Μέσι!

Τα πήρε όλα και έφυγε (από την Ιαπωνία) ο Μέσι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ