ΣΤΗΛΕΣ

Η άσεμνη χειρονομία του Ρονάλντο!

SP - PAULISTÃO/CORINTHIANS X PAULISTA - ESPORTES - ATENÇÃO EDITOR: IMAGEM EM BAIXA RESOLUÇÃO. O atacante Ronaldo, do Corinthians, se irrita   e faz gesto obsceno para a torcida após a derrota por 1 a 0 para o Paulista, na garagem   da Arena Barueri, em Barueri, nesta quarta-feira. A partida foi válida pelo Campeonato   Paulista.    24/03/2010 - Foto: PAULO PINTO/AGÊNCIA ESTADO/AE
Ρονάλντο-μεσαίο δάχτυλο AE

Ο Ρονάλντο βρέθηκε στη "δίνη του κυκλώνα" καθώς ύψωσε το... μεσαίο δάχτυλο σε οπαδούς της Κορίνθιανς!

Οι άσχημες φετινές εμφανίσεις του "φαινομένου" που δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές με τις οποίες είχε μαγέψει τους φίλους της Κορίνθιανς το 2009 όταν είχε επιστρέψει στη Βραζιλία, είχαν ως αποτέλεσμα μία μικρή μερίδα οπαδών να τον βάλει στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών και εκείνον να χάνει τον έλεγχο.
"Χονδρέ" ήταν το κοσμητικό επίθετο με το οποίο απευθύνονταν μαινόμενοι στον παίκτη περίπου 30 οπαδοί κατά την επιβίβαση της ομάδας στο πούλμαν μετά τον αγώνα, με τον πρώην άσο των Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης να μην αντέχει και κάποια στιγμή να "απαντά" με ανάρμοστο τρόπο, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του (φώτο).

Το γεγονός αυτό ήταν φυσικό να οξύνει ακόμα περισσότερο τα πνεύματα και να χρειαστεί κινητοποίηση από αστυνομία προκειμένου ο Ρονάλντο να διαφύγει με ιδιωτικό μέσο (προσπάθησαν να επιτεθούν και στο αμάξι του έξω από το γήπεδο της Μπαρουέρι), με τον ίδιο να προσπαθεί πάντως να δικαιολογηθεί μέσω δηλώσεων στην προσωπική ιστοσελίδα του.

"Δεν θα έκανα ποτέ μία τέτοια χειρονομία προς τους οπαδούς της Κορίνθιανς που με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν υποστηρίξει από τότε που ήρθα στην ομάδα. Η χειρονομία απευθυνόταν σε ένα άτομο μεμονωμένα που προσέβαλε την προσωπική ζωή μου.

Εάν κάποιοι οπαδοί αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι, θέλω να ζητήσω συγγνώμη και να εκμεταλλευτώ τη στιγμή αυτή για να εκφράσω όλη μου την αγάπη και τον θαυμασμό μου για τους οπαδούς που μου έχουν συμπεριφερθεί με ωραίο τρόπο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ