ΣΤΗΛΕΣ

Η ατάκα του Λίνεκερ για τον Άντι Μάρεϊ!

Η ατάκα του Λίνεκερ για τον Άντι Μάρεϊ!
© ANDY HOOPER

Η βροχή που προκάλεσε προσωρινή διακοπή στον τελικό του Wimblendon ενέπνευσε τον Γκάρι Λίνεκερ να αφιερώσει μία καλή ατάκα μέσω Twitter στον Άντι Μάρει. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ρότζερ Φέντερερ και Άντι Μάρεϊ είχαν κερδίσει αμφότεροι από ένα σετ στον μεγάλο τελικό του Wimbledon όταν η δυνατή βροχόπτωση που ξέσπασε στο ξεκίνημα του τρίτου σετ (1-1 τα γκέιμ) υποχρέωσε τους διοργανωτές να διακόψουν το ματς για περίπου 40 λεπτά.

Όταν όμως οι δύο αθλητές επέστρεψαν στη δράση, ο αγώνας συνεχίστηκε με κλειστή την οροφή στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον (λόγω της καταρρακτώδους βροχής), γεγονός που έδωσε το έναυσμα στον Γκάρι Λίνεκερ να εμψυχώσει -χρησιμοποιώντας μπόλικο χιούμορ- τον Άντι Μάρεϊ.

"Πάμε Άντι Μάρεϊ, ούτε καν ο Φρεντ Πέρι έχει κατακτήσει το Γουίμπλεντον με κλειστή την οροφή", έγραψε ο διάσημος παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου, αναφερόμενος φυσικά στον τελευταίο Βρετανό τενίστα που έχει κερδίσει μέσα στην πατρίδα του, το μακρινό 1936.

Ενδιαφέρον είχαν πάντως και άλλα δύο σχόλια που είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο Λίνεκερ αναφορικά με τον τελικό του Γουίμπλεντον.

"Είχα πει σε όλους πως αν ο Μάρεϊ έπαιρνε το Wimbledon θα έτρεχα γυμνός στην οδό Euston.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος τώρα", είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι διεξάγονταν την ίδια ημέρα στην Αγγλία αγώνας για τη F1 (Silverstone) και ο τελικός στο τένις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ