ΣΤΗΛΕΣ

Η φάρσα του αιώνα στους οπαδούς της Σέλτικ!

Η φάρσα του αιώνα στους οπαδούς της Σέλτικ!
Ρέιντζερς-Σέλτικ-τελικός

Απίστευτη φάρσα μέσω sms έκαναν οπαδοί της Ρέιντζερς σε χιλιάδες της Σέλτικ, στο φινάλε της σεζόν (video)!

Αυτή έλαβε χώρα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου η Σέλτικ υποδέχτηκε τη Χαρτς και χρειαζόταν πέρα από τη δική της νίκη και "στραβοπάτημα" της Ρέιντζερς στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, για να της "κλέψει" τον τίτλο στο φινάλε...
Συγκεκριμένα, την ώρα που ο αγώνας στο "Σέλτικ Παρκ" ήταν στο 22ο λεπτό και με το σκορ στο 0-0, ένας παίκτης της Χαρτς βρέθηκε στο έδαφος μετά από σκληρό μαρκάρισμα παίκτη της Σέλτικ, και αμέσως μετά οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Η αιτία φυσικά δεν ήταν ότι επιδοκίμασαν την ενέργεια του ποδοσφαιριστή τους, απλά είχαν ενημερωθεί ότι η Νταντί Γιουνάιτεντ είχε ισοφαρίσει τη Ρέιντζερς στο άλλο ματς, γεγονός που τους έδινε απρόσμενα ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Πως έγινε όμως αυτό από τη στιγμή που η Νταντί δεν πέτυχε ποτέ γκολ σε εκείνο τον αγώνα; Οι ευρηματικοί οπαδοί της Ρέιντζερς είχαν συννενοηθεί μέσω forum στο διαδίκτυο και έστειλαν ταυτόχρονα χιλιάδες sms σε κινητά τηλέφωνα υποστηρικτών της Σέλτικ, με την... ενορχηστρωμένη αυτή ποδοσφαιρική απάτη να έχει τον κωδικό "Επιχείρηση Τάνγκο".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ