ΣΤΗΛΕΣ

Η φιλανθρωπική δράση του Μπερμπάτοφ!

Η φιλανθρωπική δράση του Μπερμπάτοφ!
Μπερμπάτοφ-Γιουνάιτεντ

Την δημιουργία φιλανθρωπικού ιδρύματος στη Βουλγαρία με το όνομά του, αποκάλυψε ο Ν.Μπερμπάτοφ

"Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που τραβάει την προσοχή ή μιλάει πολύ μέσα και έξω από τα αποδυτήρια, όμως όταν γίνεται λόγος για το ίδρυμά μου, θέλω να μιλήσω γιατί είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 27χρονος φορ των "κόκκινων διαβόλων", και συνέχισε:

"Έχω αυτό το ίδρυμα στη Βουλγαρία στο όνομά μου και προσπαθώ να στηρίζω ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους, είτε να γίνουν ηθοποιοι είτε ποδοσφαιριστές.

Η οργάνωση που έχω δημιουργήσει βοηθάει επίσης παιδιά χωρίς γονείς στα ορφανοτροφεία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν, τόσο το καλύτερο.

Το κάνω επειδή θέλω να βοηθήσω αυτά τα παιδιά και να δώσω κάτι πίσω από αυτά που έχω κερδίσει εγώ".






Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε επίσης για τα δικά του δύσκολα παιδικά χρόνια στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας, όπου συχνά ήταν αναγκασμένος να περιμένει μέχρι και οκτώ ώρες στην ουρά για ένα κομμάτι ψωμί.

"Ξέρω πώς έφτασα εδώ που είμαι τώρα και αν μπορέσω να δείξω στα μικρά παιδιά το δρόμο και να τους στηρίξω να κάνουν το ίδιο, θα είναι κάτι σπουδαίο.

Εγώ είχα μεγάλη υποστήριξη από τους γονείς μου, όμως δεν ήταν πάντα εύκολο να μεγαλώνεις σε μία κομμουνιστική χώρα. Δεν είχα καν μπάλα ποδοσφαίρου, οπότε κλωτσούσα μπάλα μπάσκετ.

Ήμουν χαρούμενος να έχω οποιαδήποτε μπάλα. Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τουλάχιστον μία μπάλα στην κατοχή του.

Τα μικρά παιδιά έχουν τώρα υπολογιστές και βιντεοπαιχνίδια και προσπαθώ να τα ενθαρρύνω να βγαίνουν έξω και να παίζουν μπάλα, όχι μόνο να κάθονται μέσα στο σπίτι και να παρακολουθούν μία οθόνη",





κατέληξε χαρακτηριστικά.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ