ΣΤΗΛΕΣ

Η Γκρέμιο χορηγεί... Βιάγκρα στους παίκτες της!

Η Γκρέμιο χορηγεί... Βιάγκρα στους παίκτες της!
Γκρέμιο-οπαδοί

Η Γκρέμιο θέλει να χορηγήσει.. Βιάγκρα στους παίκτες της για τα ματς που θα δώσουν σε μεγάλο υψόμετρο!

Μπορεί κάτι τέτοιο να ακούγεται εξωπραγματικό σε πρώτη ανάγνωση, όμως ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της βραζιλιάνικης Γκρέμιο, Αλαρίκο Εντρές, έχει διαφορετική άποψη, καθώς ανακάλυψε πως το "μπλε χάπι" μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο τις σεξουαλικές αλλά και τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις.
Έτσι, με δεδομένο πως το Βιάγκρα δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των απαγορευμένων ουσιών, η Γκρέμιο γνωστοποίησε πως προτίθεται να το χορηγήσει στους παίκτες της για τους αγώνες του Κόπα Λιμπερταδόρες που θα δώσουν σε υψόμετρο 2.500 μέτρων στην Κοτσαμπάμπα και στη Μπογκοτά.

Όσο για το ποια είναι τα ευεργετικά αποτελέσμα του συγκεκριμένου χαπιού εντός του αγωνιστικού χώρου, αυτά είναι σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Γκρέμιο ότι το Βιάγκρα αυξάνει και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλύτερη απόδοση όταν αγωνίζονται σε μεγάλο ύψος.

"Πληροφορήθηκα για τη χρησιμότητα αυτή του χαπιού διαβάζοντας ένα περιοδικό, που όμως δεν ήταν αποκλειστικά ιατρικής φύσεως. Έτσι αποφασίσαμε να ψάξουμε το θέμα με επιστημονική μέθοδο και τώρα θα δώσουμε τα αποτελέσματα στην τεχνική επιτροπή", δήλωσε ο Εντρές, με τις αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας να παρουσιάζουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

"Σίγουρα είναι μία πολύ παράξενη κατάσταση, αλλά θα προσαρμοστούμε", τόνισε ο αριστερός μπακ της Γκρέμιο, Φάμπιο Σάντος, την ώρα που ο τεχνικός Σέλσο Ροθ δήλωνε: "Παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που ερεθίζει, το Βιάγκρα δεν είναι μεταξύ των απαγορευμένων ουσιών, οπότε θα το σκεφτούμε.

Οι γιατροί λένε ότι μπορεί να κάνει καλό για τα ματς που γίνονται σε υψόμέτρο, αλλα θέλω να αναλύσω καλα τα υπέρ και τα κατά".










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ