ΣΤΗΛΕΣ

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ρόμα-Λάτσιο!

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ρόμα-Λάτσιο!

Η Λάουρα Κρεμάσκι θέλησε να "βάλει φωτιά" στο ιταλικό φίλαθλο κοινό λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο. Δείτε τη σέξι photo που ανέβασε με την εκτίμησή της για το τελικό σκορ.

Έχει κερδίσει με το σπαθί της τον καθόλα τιμητικό τίτλο "βασίλισσα των προγνωστικών" κάνοντας τις προβλέψεις της για τελικά σκορ και η Λάουρα Κρεμάσκι φρόντισε να δικαιώσει τη φήμη της.

Δύο 24ωρα πριν το μεγάλο "Derby della Capitale" που χωρίζει στα δύο τΗ Ρώμη, το σέξι μοντέλο κατέθεσε και εκείνη την εκτίμησή της για το τελικό αποτέλεσμα μέσα από έναν άκρως αισθησιακό τρόπο.

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ρόμα-Λάτσιο!

"Τα πρώτα μου γενέθλια όσον αφορά στα προγνωστικά και Ρόμα-Λάτσιο 1-1", ήταν η ετυμηγορία της Κρεμάσκι η οποία προσέφερε στο... πιάτο των αμέτρητων followers που έχει την καθόλα σέξι εκτίμησή της.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση των δύο συμπολιτών είναι για την 4η αγωνιστική της Serie A, με την πρωτοπόρο και τυπικά γηπεδούχο Ρόμα να θέλει ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του Κόπα Ιτάλια τον περασμένο Μάη από τη Λάτσιο, που ήταν η αμέσως προηγούμενη μάχη των δύο ομάδων.

Το tweet της Λάουρα Κρεμάσκι για το ντέρμπι της "αιώνιας πόλης":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ