ΣΤΗΛΕΣ

Η νέα "καυτή" σύντροφος του Ρονάλντο!

Η νέα "καυτή" σύντροφος του Ρονάλντο!
Ραφαέλα Φίκο-Ρονάλντο

Το 21χρονο σέξι μοντέλο, Ρ.Φίκο, είναι το νέο "hot" αμόρε του Κ.Ρονάλντο, αποκάλυψε αγγλικό μέσο (videos)!

Σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας "Daily Star", το νέο αμόρε του Πορτογάλου άσου είναι η Ραφαέλα Φίκο, με το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης να την συστήνει επίσημα ως κοπέλα του στον διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη Έλτον Τζον, κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στη Λισσαβώνα.
"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το πράγμα", απάντησε σε σχετική ερώτηση το 21χρονο "εκρηκτικό" μοντέλο, η οποία κουβαλάει ένα πλούσιο και αρκετά "πικάντικο" βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Πέρα από τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της για ανδρικά περιοδικά, έχει πάρει ήδη δύο τίτλους ομορφιάς ("Miss Valle Caudina" το 2006 και "Miss Grand Prix" το 2007), έχει εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ πριν δύο χρόνια έκανε "γκελ" στο τηλεοπτικό κοινό με την παρουσία της στο ιταλικό "Big Brother".

Η φήμη της πάντως εκτοξεύτηκε μετά από μία πρόσφατη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό "Chi" όταν δήλωσε "Δεν ξέρω πως είναι να κάνεις σεξ", προσθέτοντας ότι είναι έτοιμη να πουλήσει την... παρθενιά της για 1.000.000 ευρώ!

"Ανυπομονώ να δω ποιος θα δώσει αυτά τα χρήματα για να με έχει. Δεν με νοιάζει, ακόμα και αν είναι άσχημος θα κάνω έρωτα μαζί του, αφού θα πιω ένα ποτήρι κρασί και θα το έχω ξεχάσει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά την προσφορά 855.000 ευρώ που δέχτηκε τελικά από έναν άνδρα, το σέξι μοντέλο (ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2009 ως η ομορφότερη γυναίκα στην ηλικία της) δεν την έκανε δεκτή, ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε όλο εκείνο το χρονικό διάστημα να πείσει τον κόσμο ότι όντως δεν είχε πάει με κανέναν άνδρα...

"Δεν είχε ποτέ φίλο. Ορκίζομαι στον τάφο της μητέρας μου. Είναι αφοσιωμένη καθολική και προσεύχεται κάθε νύχτα", έλεγε χαρακτηριστικά ο αδερφός της Ραφαέλα Φίκο.

Η νέα σύντροφος του Κ.Ρονάλντο, Ραφαέλα Φίκο:




































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ