ΣΤΗΛΕΣ

Η ομάδα της Βίβλου

Η ομάδα της Βίβλου
ΚουίνοφΣάουθ

Η ομάδα που περιλαμβάνεται στη Ιερή Βίβλο (Κουίν οφ Σάουθ) θα αγωνιστεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ

Οι "Doonhamers" για πρώτη φορά στην 89χρονη ιστορία τους εξασφάλισαν την έξοδο τους στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η ιστορική νίκη με 4-3 επί της Αμπερντίν στα ημιτελικά αντιμετωπίστηκε ως άθλος από τον ταπεινό σύλλογο.
" Είναι τεράστια νίκη, γράψαμε ιστορία" τόνισε ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, Γκόρντον Τσίσχολμ που είχε οδηγήσει πριν από τρία χρόνια τη Νταντί Γιουνάιτεντ σε τελικό Κυπέλλου.

"Είναι η πρώτη χρονιά μας σε επαγγελματικό επίπεδο και το συμβόλαιο των περισσότερων παικτών εκπνέουν πριν από την την διεξαγωγή του τελικού, έτσι θα πρέπει να έχουμε συζητήσεις με μερικούς από αυτούς πριν τις 24 Μαϊου

".

Ένας από τους ποδοσφαιριστές είναι και ο αρχηγός, Τζιμ Τόμσον που θα γιορτάσει την ημέρα του μεγάλου τελικού τα 37α γενέθλια του. Το συμβόλαιο του βετεράνου αμυντικού εκπνέει στις 15 Μαίου.

" Έκανα πλάκα με τον προπονητή μετά την λήξη του ημιτελικού και του είπα θέλω επέκταση. Μάλλον θα μου δώσει παράταση δύο εβδομάδων. Είναι μία σπουδαία μέρα για κάθε κάτοικο του Ντάμφρις, οι οπαδοί μας ήταν συγκλονιστικοί. Είπα στον πρόεδρο Ντέβι Ρε ότι θα πρέπει να βάλει θαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ανακαινίσει το στάδιο για τα ευρωπαϊκά ματς" τόνισε ο Τόμσον.

Όπως αναφέρουν χιουμοριστικά οι φίλοι της Κουίν οφ Σάουθ, ο σύλλογος είναι ο μοναδικός στο Ηνωμένο Βασίλειο που αναφέρεται στην Ιερή Βίβλο (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον).

Στο εδάφιο 11:31 τονίζεται χαρακτηριστικά: "Βασίλισσα νότου (Queen of the South) ἐγερθήσεται ἐν τῇ κρίσει µετὰ τῆς γενεᾶς ταύτης καὶ κατακρινεῖ αὐτήν".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ