ΣΤΗΛΕΣ

Η Ουντινέζε στο πλευρό των ανέργων!

Η Ουντινέζε στο πλευρό των ανέργων!
Ουντινέζε-πανηγυρικό

Εισιτήρια διαρκείας με τιμές μόνο 40 και 100 ευρώ, χορηγεί από φέτος η Ουντινέζε στους άνεργους οπαδούς της!

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση των "ζεβρών", θα δώσει από φέτος το δικαίωμα σε οπαδούς της που έχουν μείνει εκτός δουλειάς (θα πρέπει να είναι επίσημα καταχωρημένοι σε κάποιο ταμείο ανεργίας) να παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας με εξαιρετικά χαμηλές τιμές για όλο το χρόνο: με 40 ευρώ στην κερκίδα των οργανωμένων και μόλις 100 ευρώ σε κεντρικές θέσεις του σταδίου "Φρίουλι".
Η απόκτηση αυτών των "χρυσών" εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από τις 6 Αυγούστου, οπότε και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει ένα από αυτά με την προσκόμμιση των απαραίτητων εγγράφων, ενώ όσοι άνεργοι έχουν ήδη πάρει διαρκείας χωρίς την έκπτωση μπορούν να παίρνουν πίσω τη χρηματική διαφορά.

"Είναι μία ιδέα που παίρνει σάρκα και οστά μετά από απόφαση της οικογένειας Πότσο, του εκτελεστικού συμβουλίου και του γενικού διευθυντή Σέρτζιο Γκασπαρίν.

Όλοι μας λάβαμε υπόψη άμεσα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άνθρωποι στην περιοχή μας. Ευχόμαστε σε όλους όσοι είναι άνεργοι αυτό το διάστημα να είναι απλά μία παροδική κατάσταση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Φράνκο Σολντάτι.

Να σημειωθεί πως η Ουντινέζε γίνεται η πρώτη ιταλική ομάδα που παίρνει μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία και μακάρι το παράδειγμά της να βρει και άλλους μιμητές από το χώρο του Καμπιονάτο.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ