ΣΤΗΛΕΣ

Η πιο απίστευτη σειρά πέναλτι σε ματς στις ΗΠΑ

Η πιο απίστευτη σειρά πέναλτι σε ματς στις ΗΠΑ
Σειρά πέναλτι

Απίστευτη σειρά πέναλτι στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με ακροβατικά από γκολκίπερ & παίκτες (vs)

Το "προνόμιο" αυτό το είχαν μόνο όσοι είχαν την τύχη να δουν την αναμέτρηση Στόνι Μπρουκ-Χάρντφορντ, στο πλαίσιο του ημιτελικού της Ανατολικής Περιφέρειας στο πανεπιστημιακό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς μετά από ένα ματς χωρίς γκολ στην κανονική διάρκεια και την παράταση, οι γκολκίπερ "ανέλαβαν δράση" στο φινάλε.
Μετά την πρώτη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τις δύο ομάδες ξεκίνησε ένα σόου άνευ προηγουμένου, με τον γκολκίπερ της Χάρντφορντ να κάνει ακροβατικά πίσω από την γραμμή της εστίας του πριν από κάθε εκτέλεση πέναλτι της αντίπαλης ομάδας, και τον ομόλογό του της Στόνι Μπρουκ να "απαντάει" κρεμόμενος από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την πλευρά τους οι "εκτελεστές" δεν έμειναν αδιάφοροι, με έναν παίκτη της Στόνι να κάνει και αυτός (με επιδεικτικό τρόπο) ακροβατικά μετά το 2-1, και έναν της Χάρντφορντ να σκοράρει και να κάνει... μονόζυγο στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως νικήτρια με σκορ 3-2 σε αυτή την απίστευτη διαδικασία των πέναλτι βγήκε η Στόνι Μπρουκ, η οποία και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος των ΗΠΑ στην ανατολική περιφέρεια.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ