ΣΤΗΛΕΣ

Η πιο "καυτή" οπαδός της Γιουβέντους!

Η πιο "καυτή" οπαδός της Γιουβέντους!
Κατρινέλ-μοντέλο-γιουβέντους

Oπαδός της Γιουβέντους κατά... τύχη έγινε το 23χρονο σούπερ-μόντελ, Κατρινέλ Μενγκία (photos+vds)!

Και όμως, η Ρουμάνα καλλονή κέρδισε το δεύτερο βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς που διοργάνωσε η "Ford" το Νοέμβριο του 2001 (έξι δηλαδή μήνες μετά την εισόδο της στον κόσμο της μόδας), ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στο Μιλάνο, διαφημίζοντας τον οίκο του Τζόρτζιο Αρμάνι παγκοσμίως.
Η Μενγκία έχει "ξεσηκώσει" το ανδρικό κοινό με τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις για τα περιοδικά "FHM" και "Maxim", ενώ χάρη στη γυμναστική που έκανε για πολλά χρόνια, πέτυχε να συνδέσει το όνομά της με τον αθλητικό χώρο.

Το 2006 ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα της ετήσιας έκδοσης του "Sports Illustrated" της Νότιας Αφρικής, ενώ η επαφή της με το ποδόσφαιρο έγινε ακόμα πιο στενή ελέω της σχέσης της με τον πρώην αμυντικό των Μπάρι και Τορίνο, Μάσιμο Μπραμπάτι, ο οποίος τώρα είναι σχολιαστής αγώνων στην ιταλική τηλεόραση.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως το κρατήσαμε για το τέλος, καθώς παρότι ζει και δραστηριοποιείται κυρίως στο Μιλάνο, δεν υποστηρίζει κάποια από τις ομάδες της πόλης, Ίντερ ή Μίλαν, αλλά είναι φανατική οπαδός της Γιουβέντους! Μία σέξι κυρία της μόδας λοιπόν στο πλευρό της "κυρίας" του ιταλικού ποδοσφαίρου...

Η Κατρινέλ Μενγκία μέσα από 14 φωτογραφίες:






































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ