ΣΤΗΛΕΣ

Η πιο σέξι ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο!

Η πιο σέξι ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο!
Μοντέλα-φώτο

Η Εθνική ομάδα... μοντέλων της Ιταλίας ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 9 Μαρτίου δύο χρόνια ζωής (pics+video)!

Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, μιλάμε για την Εθνική Ιταλίας μοντέλων, η οποία κλείνει στις 9 Μαρτίου δύο χρόνια ζωής με μία μεγάλη γιορτή στο Μιλάνο, ανοίγοντας μάλιστα της πόρτες της σε νέες κοπέλες προκειμένου να στελεχώσουν μία δεύτερη ομάδα.
"Μία ημέρα αναρωτηθήκαμε: πως θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε την ιταλική ομορφιά στους αγωνιστικούς χώρους; Έτσι γεννήθηκε η ιδέα μίας εθνικής ομάδας μοντέλων, που θα έχει επίσης φιλανθρωπικό σκοπό", τόνισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και επίσημος παρουσιαστής των δραστηριοτήτων της ομάδας, Τόμας Ινκόντρι, ο οποίος είχε την ιδέα της "γέννησης" της ομάδας το 2006 μαζί με τη νυν αρχηγό, Κριστίνα Κατσατόρε.

Ο χρόνος που πέρασε ανάμεσα στη σύλληψη της ιδέας και την υλοποίησή της δεν ήταν μάλιστα μεγάλος, καθώς όπως αποκάλυψε η Κατσατόρε, με την βοήθεια του πρακτορείου μόδας αλλα και του σχετικού σάιτ που δημιουργήθηκε ( www.nazionaleitalianamodelle.it), γνωρίστηκαν γρήγορα οι κοπέλες και άρχισαν να πραγματοποιούν τα πρώτα "κάστινγκ".

Το πλέον εντυπωσιακό όμως στην όλη υπόθεση είναι πως πολύ σύντομα, η εθνική ομάδα μοντέλων της Ιταλίας θα έχει και "δεύτερη ομάδα", καθώς ξεκίνησε ήδη η διαδικασία ανέρευσης τους. Μοναδικές προϋποθέσεις; Τα νέα μέλη της Εθνικής Ιταλίας μοντέλων να είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών και να μην είναι κοντύτερες από 1,70 μέτρα.

Η πιο σέξι ομάδα στον πλανήτη μέσα από 14 φωτογραφίες:


































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ