ΣΤΗΛΕΣ

Η πρώτη συνέντευξη Μέσι στην... Τσέλσι!

Η πρώτη συνέντευξη Μέσι στην... Τσέλσι!

Αν ο Λιονέλ Μέσι έφευγε από τη Μπαρτσελόνα και πήγαινε στην Τσέλσι, τι θα περιμένατε να ακούσετε στην πρώτη του συνέντευξη; Κάποιοι τον φαντάστηκαν στα μπλε και σας τον παρουσιάζουν (video).

Μετά από κάποιες κόντρες που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Λουίς Ενρίκε, αρκετοί ήταν εκείνοι που προέβλεψαν πως ο κύκλος του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα φτάνει ολοένα και πιο κοντά στο τέλος του.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και ο 27χρονος Αργεντινός σταρ εξακολουθεί να παραμένει το "πρώτο βιολί" στους Καταλανούς ωστόσο κάποιοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό και τον... μετακόμισαν στην Τσέλσι στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η πρώτη συνέντευξη Μέσι στην... Τσέλσι!

Συγκεκριμένα το κανάλι στο Youtube με την ονομασία "ChelseaFansChannel", το οποίο παρουσίασε την πρώτη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι ως ποδοσφαιριστή της Τσέλσι χρησιμοποιώντας για τις ανάγκες του video κάποιον που μοιάζει στον άσο της Μπαρτσελόνα και ο οποίος εμφανίζεται να φοράει μπλουζάκι των Λονδρέζων.

Στο video μάλιστα αυτό που έχει διάρκεια 3,5 λεπτών, ο "Μέσι" αναφέρει πως είχε για παιδικό είδωλο τον Πολ Φέρλονγκ (πρώην παίκτης και νυν προπονητής των ακαδημιών της ΚΠΡ) και αποκαλύπτει πως οι αγαπημένοι παίκτες του από την Premier League είναι οι Άντι Κάρολ και Λι Κάτερμολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ