ΣΤΗΛΕΣ

Η σέξι σύντροφος του Αλιαξάντρ Χλεμπ!

Η σέξι σύντροφος του Αλιαξάντρ Χλεμπ!
Αναστασία Κοσένκοβα

Το... μυστικό της επιτυχίας του υποψήφιου για τον ΠΑΟ Α.Χλεμπ είναι η σέξι σύντροφός του Α.Κοσένκοβα (pics)!

Και αν για τους πρώτους το κριτήριο είναι κατά βάση ποδοσφαιρικό, με δεδομένο πως ο 29άχρονος διεθνής Λευκορώσος μέσος θα κουβαλήσει πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του και τεράστια εμπειρία από τη θητεία του σε Στουτγκάρδη (δις), Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, για τους υπόλοιπους η "συμπάθεια" προς το πρόσωπο του Χλεμπ πηγάζει από... τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του!
Ο λόγος για την Αναστάσια "Nastye" Κοσένκοβα, πρώην τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος από τη Λευκορωσία "Topless", η οποία από το καλοκαίρι του 2008 είναι και επίσημα σύντροφος του Χλεμπ όταν και έγινε ο γάμος του ζευγαριού.

Η ρήση μάλιστα ότι "πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία σπουδαία γυναίκα" ταιριάζει ιδανικά στην περίπτωση του Λευκορώσου άσου, καθώς μέχρι και ο Αρσέν Βενγκέρ θεώρησε την Κοσένκοβα ως την κύρια αιτία που ο Χλεμπ πραγματοποιούσε τη σεζόν 2007-08 τις καλύτερες εμφανίσεις του με την Άρσεναλ, από το 2005 και μετά που είχε μεταγραφεί στους "κανονιέρηδες".

"Ο Βενγκέρ έφτασε κάποτε στο σημείο να μου πει να διαβιβάσω την ευγνωμοσύνη του στη γυναίκα μου! Μου είπε ότι ήξερε πως με είχε βοηθήσει να ξαναβρώ τη χαμένη αυτοπεποίθησή μου.

Η γυναίκα μου με βοήθησε πολύ. Παντρευτήκαμε έναν χρόνο πριν και από τότε που ήρθε να ζήσει μαζί μου, όλα φαίνονται ευκολότερα για μένα. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου.

Αλλά άρχισα να πιστεύω ξανά στον εαυτό μου. Κάθε γκολ, κάθε πάσα μου δίνει νέα δύναμη. Τότε αισθάνομαι ελεύθερος, σαν να πετάω. Για πολύ καιρό αναζητούσα το κορίτσι των ονείρων μου και επιτέλους τη βρήκα.

Η Ναστί είναι πολύ όμορφη και αγνός άνθρωπος",





έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χλεμπ για τη σέξι σύντροφό του, η οποία από την πλευρά της τον ερωτεύτηκε με το που τον είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση να αγωνίζεται.

Θέλετε έναν ακόμα λόγο ώστε να έρθει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα ο Αλιαξάντρ Χλεμπ μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του; Μα φυσικά το γεγονός ότι η Αναστάσια Κοσένκοβα έχει ήδη παγκόσμια αναγνώριση: αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι αγγλική ιστοσελίδα με "ειδίκευση" στα σκανδαλοθηρικά θέματα την τοποθέτησε στην 41η θέση της λίστας με τις 100 πιο "καυτές" WAGS στον κόσμο μέσα στο 2009...



Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε όλο το photostory με την Αναστάσια Κοσένκοβα










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ