ΣΤΗΛΕΣ

Η βολή της χρονιάς σε open του Καναδά

Η βολή της χρονιάς σε open του Καναδά
λέιφ όλσεν

Ο Λέιφ Όλσον κατάφερε στο open του Καναδά να κάνει την βολή της ζωής του, αλλά και την βολή της χρονιάς

Ο 28άχρονος Αμερικανός επαγγελματίας γκολφέρ δεν θεωρείται σπουδαίος, αλλά κατάφερε να φύγει από το Glen Abbey Golf Course του Όκβιλ στο Οντάριο με μια BMW Z4 Roadster.
Αυτό ήταν το βραβείο του για την απίστευτη βολή του, η οποία θύμισε μπιλιάρδο. Συγκεκριμένα, στην 15η τρύπα (par-3 15th hole) του δεύτερου γύρου κατάφερε να βάλει το μπαλάκι με την πρώτη, αλλά το εντυπωσιακό είναι ο τρόπος που το εκάνε.

Έπειτα λοιπόν από την βολή του το μπαλάκι είχε πορεία λίγο λανθασμένη προς τα δεξιά, αλλά αλλάξε πορεία χτυπώντας σε άλλο μπαλάκι περίπου τρία μακριά από την τρύπα και εν συνεχεία κατέληξε σε αυτήν.

Το μπαλάκι που βοήθησε τον Όλσον ήταν από βολή του Κρις Μπλανκς, ενώ και ο Κέισι Γουΐτενμπεργκ ευστόχησε με την πρώτη και κέρδισε μια BMW Z4 Roadster, αλλά ο πρώτος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Μέχρι στιγμής φέτος ο Λέιφ Όλσον έχει κερδίσει κάτι λιγότερο από 20.000 δολλάρια στα τουρνουά και η αξία του αυτοκινήτου που πήρε με μια βολή είναι τουλάχιστον τριπλάσια από αυτό το ποσό.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο έχει γίνει... πανικός με το video της εντυπωσιακής βολής, αφού μέσα σε δύο μέρες το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 100.000 χρήστες.

Το video της βολής του Λέιφ Όλσον














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ