ΣΤΗΛΕΣ

Η ζωγραφισμένη θεραπευτική ταινία του Ντέλε Άλι

Η ζωγραφισμένη θεραπευτική ταινία του Ντέλε Άλι

Η θεραπευτική ταινία που είχε τοποθετήσει στο αριστερό του γόνατο ο μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, αποδείχτηκε πως είχε χρησιμοποιηθεί ως αξεσουάρ! (PICS)

Η μόδα κυριαρχεί σε όλους τους τομείς και ακόμα και τα πιο απίθανα αντικείμενα, χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μία εικόνα... Εσχάτως, το τελευταίο αξεσουάρ που επιστρατεύτηκε ήταν η θεραπευτική ταινία!

Στο παιχνίδι Τότεναμ - Έβερτον 1-1, ο σταρ των Λονδρέζων, Ντέλε Άλι, αγωνίστηκε έχοντας στο αριστερό γόνατο μία θεραπευτική ταινία, η οποία είχε διάφορα σχέδια πάνω της. Αυτό που υπέθεσαν όλοι ήταν ότι ο 19χρονος Άγγλος μέσος αντιμετώπιζε κάποιο μυικό πρόβλημα και η θεραπευτική ταινία συνέβαλλε στην καταπολέμηση του.

Μόνο που όπως αποδείχτηκε μετά το παιχνίδι, ο Ντέλε Άλι είχε τοποθετήσει την θεραπευτική ταινία για λόγους... εντυπώσεων, αφού θεωρούσε πως του πήγαιναν! Μάλιστα, τις είχε κάνει ειδική παραγγελία και είχαν σχέδια henna, ώστε να δείχνουν πιο όμορφες!

Το μόνο που απομένει είναι ο Ντέλε Άλι να αποκτήσει μιμητές και να δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές να καταφεύγουν σε αυτό τον τρόπο για να ξεχωρίζουν στα γήπεδα...

Δείτε φωτογραφίες με το... διακοσμημένο γόνατο του Ντέλε Άλι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ