ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτές" αποκαλύψεις από πρώην Ρονάλντο!

"Καυτές" αποκαλύψεις από πρώην Ρονάλντο!
fotos_2009_5_10_15_7_6

Η Βραζιλιάνα Γ.Έντρινγκερ, έβγαλε στη... φόρα λεπτομέρειες για τη σχέση που είχε με Κ.Ρονάλντο (photos)!

Η 28χρονη Βραζιλιάνα γυμνάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εβδομαδιαία αγγλική εφημερίδα "News of the world" όπου αναφέρθηκε: σε μερικές "συνήθειες" του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το πως έγινε η πρώτη γνωριμία τους σε νάιτ-κλαμπ της Λισσαβώνας τον περασμένο Φεβρουάριο, για το πως εξελίχθηκε η ρομαντική ιστορία τους στο διάστημα των έξι εβδομάδων που ήταν μαζί, αλλά και για τις... φωτογραφίες που έφεραν τον χωρισμό.
"Ναι, είναι αλήθεια ότι κάθε βράδυ πριν πάει στο κρεβάτι χρησιμοποιεί λοσιόν για το σώμα. Είναι πολύ τρυφερός στο κρεβάτι, δεν είναι καθολου επιθετικός.



"Έβαλε έναν φίλο του για να μου μιλήσει"
Αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους", δήλωσε χαρακτηριστικά η "εκρηκτική" Λατίνα, η οποία έκανε λόγο για έναν... ντροπαλό άνδρα στην προσωπική του ζωή.

"Αυτός έκανε την πρώτη προσέγγιση, όμως μέσω ενός φίλου. Τον έστειλε να μου πει ότι ήθελε να μου μιλήσει. Δεν τον πίστεψα και τον έδιωξα.

Ακόμα και τότε, είχε βάλει έναν από τους φίλους του να κάνουν τη δουλειά. Στη συνέχεια ήρθε ο Ρονάλντο προς το μέρος μου.




Ανταλλάξαμε μισή ντουζίνα λέξεις και πήγε πίσω στους φίλους του. Μιλήσαμε ξανά, όμως μέσω ενός φίλου, ο οποίος ήταν ο διαμεσολαβητής. Είχε αναλάβει να στέλνει τα μηνύματα που έδινε ο Ρονάλντο σε εμένα και εγώ σε εκείνον.


Τρία λεπτά αφότου έφυγε από τη ντίσκο μου είχε ήδη τηλεφωνήσει. Ήθελε από μένα να πάω μαζί του.

Δεν ήθελα να αφήσω τις φίλες μου μόνες και από τη στιγμή που τον ήξερα μόνο από την τηλεόραση, αποφάσισα να μην πάω. Έμεινα στην ντίσκο για να χορέψω",

εξομολογήθηκε η Γκαμπριέλα Έντρινγκερ, για να συνεχίσει:

"Πέρασαν αρκετές ημέρες με εκείνον να μου στέλνει μηνύματα. Ο Ρονάλντο είναι message boy (μηνυματάκιας). Τα πρώτα μηνύματα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα.

Με ρωτούσε τι γνώμη είχα για εκείνον. Έπειτα με ρωτούσε αν ήθελα να τον συναντήσω και να τον γνωρίσω καλύτερα".



"Με κάλεσε να δω την Πορτογαλία"
Όσο για τη συνέχεια του φλερτ, η 28χρονη Βραζιλιάνα αποκάλυψε πως τέσσερις ημέρες αργότερα ο παίκτης των "κόκκινων διαβόλων" προσκάλεσε εκείνη και τρεις φίλες της να τον παρακολουθήσουν εν δράσει στο φιλικό της Πορτογαλίας με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

"Ο Ρονάλντο με προσκάλεσε σε ένα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας στο Αλγκάρβε και πήρα μαζί μου τρεις φίλες. Δεν είχα το κουράγιο να πάω μόνη. Μετά βγήκαμε όλοι μαζί έξω, ενώ στη συνέχεια με πήγε με ιδιωτικό τζετ στην Αγγλία, στη βίλα του στο Τσέσαϊρ.

Έμεινα μία εβδομάδα εκεί. Το σπίτι του είναι τεράστιο. Βγήκαμε δύο φορές έξω για δείπνο, όμως θα πρέπει να παραδεχτώ πως περάσαμε πολύ καιρό μέσα στο σπίτι".




Πως γράφτηκαν τα τελευταία κεφάλαια της σχέσης τους; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε ένα νυχτερινό κέντρο στη Λισσαβώνα ζητώντας από τη Γκαμπριέλα να το διευθύνει, ο πατέρας της, υψηλόβαθμος στην πορτογαλική αστυνομία, προέβαλε αντιρρήσεις, και τελικά ο Πορτογάλος άσος σφύριξε... λήξη στη σχέση τους όταν σε κάποια πορτογαλική εφημερίδα δημοσιεύτηκαν κοινές τους φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες που... έκαψαν την γυμνάστρια
"Είναι μία παράξενη ιστορία. Κάποιες φίλες έβγαλαν μερικές φωτογραφίες με εμένα και τον Ρονάλντο, που τελικά κατέληξαν στον Τύπο. Ήταν μία λυπηρή κατάσταση.

Δεν έγινε συζήτηση, απλά χωρίσαμε τα πράγματά μας. Εγώ τράβηξα το δρόμο μου και αυτός το δικό του",

κατέληξε χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Ρονάλντο.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ