ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτή" νύχτα Κ.Ρονάλντο με 2 γυναίκες!

"Καυτή" νύχτα Κ.Ρονάλντο με 2 γυναίκες!
Κριστιάνο Ρονάλντο-μελαχροινή

Mετά το φλερτ με Π.Χίλτον, ο Κ.Ρονάλντο περασε μία νύχτα σε σουίτα του Λ.Βέγκας μαζί με 2 γυναίκες (photos)!

Όπως αποκάλυψε η αγγλική εβδομαδιαία εφημερίδα "News of the world", o Πορτογάλος θέλησε να γιορτάσει την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης κλείνοντας μία σουίτα (πάνω από 6000 ευρώ η βραδιά) στο υπερπολυτελέστατο Palms Casino Resort, και μάλιστα πέρασε τη νύχτα του Σαββάτου έχοντας για συντροφιά δύο νεαρές κοπέλες, μία ξανθιά και μία μελαχροινή.
Ο Ρονάλντο άφησε τη σουίτα γύρω στις 5 το πρωί μαζί με τις συνοδούς του, ενω σύμφωνα με τις περιγραφές των ανθρώπων του ξενοδοχείου, οι κοπέλες αυτές ήταν συμπατριώτισσές του, ηλικίας περίπου 20 χρόνων η κάθε μία.

Φυσικά, καμία από τις δύο δεν ήταν η Πάρις Χίλτον, η οποία "μαγεμένη" ακόμα από τις δύο νύχτες που πέρασε μαζί με τον 24χρονο άσο (Πέμπτη και Παρασκευή) είχε φτάσει στο σημείο να ονειρεύεται το μέλλον της στη Μαδρίτη μαζί με τον Πορτογάλο και να εκμυστηρεύεται σε στενούς φίλους της πως αυτή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το ζεύγος Ντέιβιντ Μπέκαμ-Βικτόρια Άνταμς.

"Μπορούμε να είμαστε ωραία μαζί. Είμαστε και οι δύο διάσημοι και θα μπορούσαμε να γίνουμε ακόμα σπουδαιότεροι από τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Πος Σπάις.

Είμαστε πολύ πιο καυτοί και νεότεροι από αυτούς σίγουρα. Του έχω πει ότι θα πάω στη Μαδρίτη μαζί του. Το υποσχέθηκα",

φέρεται να έχει δηλώσει χαρακτηριστικά .



Ο Κ.Ρονάλντο σε κλαμπ του Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου:




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ