ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτή" νύχτα με μοντέλο για Ζιρού!

"Καυτή" νύχτα με μοντέλο για Ζιρού!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στην Άρσεναλ, με ιρλανδικό ΜΜΕ να αποκαλύπτει πως ο Ολιβιέ Ζιρού πέρασε μία νύχτα πάθους με διάσημο μοντέλο την παραμονή του αγώνα με τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σαν να μην έφτανε στην Άρσεναλ ο αγωνιστικός διασυρμός που υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου στο "Άνφιλντ" όπου ηττήθηκε με 5-1 από τη Λίβερπουλ (το σκορ ήταν 4-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο), έρχεται και ένα σκάνδαλο με ροζ απόχρωση να αναστατώσει ακόμα περισσότερο τους Λονδρέζους.

Πρωταγωνιστής το μεγάλο της αστέρι στη γραμμή κρούσης, Ολιβιέ Ζιρού, με την ιρλανδική εφημερίδα "Irish Sun" να αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο πως την παραμονή του αγώνα ξενύχτησε μέχρι τις 3 το πρωί στο δωμάτιό του έχοντας την καυτή συντροφιά του εκρηκτικού μοντέλου, Σέλια Κάι .

"Ο άσος των κανονιέρηδων σε νυχτερινό σκάνδαλο στο ξενοδοχείο της ομάδας. Ο Ζιρού παραβίασε τους κανονισμούς του Βενγκέρ", αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, η οποία δεν ξεχνάει επίσης να τονίσει πως ο 27χρονος Γάλλος σέντερ φορ είναι και... παντρεμένος!

Μέχρι στιγμής, ούτε ο παίκτης ούτε η επίσημη Άρσεναλ έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο που "καίει" τον Ζιρού

"Καυτή" νύχτα με μοντέλο για Ζιρού!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζιρού πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ και έγινε αλλαγή στο 60' από τον Λούκας Ποντόλσκι ενώ λίγο μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Άρσεναλ μέσω Twitter.

"Ήταν μία πραγματικά φτωχή απόδοση από την πλευρά μου. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ανακάμψουμε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ