ΣΤΗΛΕΣ

Κιμ Καρντάσιαν η νέα σύντροφος του Κ.Ρονάλντο!

Κιμ Καρντάσιαν η νέα σύντροφος του Κ.Ρονάλντο!
Καρντάσιαν-2

"Καυτή" βραδιά με τη σέξι Κιμ Καρντάσιαν πέρασε ο Κ.Ρονάλντο μετά το Αλμερία-Ρεάλ Μαδρίτης (photos+videos)!

Όπως έγινε γνωστό την αναμέτρηση των "μερένγκες" παρακολούθησε από τις εξέδρες του "Μεντιτεράνεο" η Κιμ Καρντάσιαν, με την Αμερικανή ηθοποιό, μοντέλο και τηλεπερσόνα να έχει τα μάτια της στραμμένα αποκλειστικά στον "CR9" ο οποίος αποτελεί όπως όλα δείχνουν την επόμενη σχέση της μετά τον άσο του NFL Ρέτζι Μπους.
Ύστερα από το ματς το ζευγάρι πέρασε μαζί το υπόλοιπο της βραδιάς ανταλλάσοντας "καυτά" φιλιά και αγκαλιές σε εστιατόριο, με καλά ενημερωμένη πηγή να αποκαλύπτει στην αγγλική "Sun": "Εκείνη και η Ρονάλντο φιλιόντουσαν και έδειχναν να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.

Έδιναν την εντύπωση ότι περνούσαν εξαιρετικά, γελούσαν όλη την ώρα".

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως μετά το δείπνο, η Καρντάσιαν επιβιβάστηκε σε ένα αμάξι που ακολούθησε το όχημα του Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι την έπαυλη του Πορτογάλου, με την Καρντάσιαν να μένει εκεί για περίπου τέσσερις ώρες και να επιστρέφει τις πρώτες πρωινές ώρες στο ξενοδοχείο της, λίγο πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο είχε συνδέσει ερωτικά το όνομά του τον περασμένο Ιούνιο και με την έτερη διάσημη σελέμπριτι των ΗΠΑ, την Πάρις Χίλτον, ενώ η Καρντάσιαν ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες πως ήταν αντικείμενο "φλερτ" του συναδέλφου του Πορτογάλου άσου, Γουέιν Μπριτζ.

Απολαύστε ζωντανά την Primera Division από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 17/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Σεβίλλη-Σπόρτινγκ Χιχόν, στις 21.00 Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, την Κυριακή 18/04 στις 18.00 Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Αλμερία, στις 20.00 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαραγόσα, στις 22.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια και τη Δευτέρα 19/04 στις 22.00 Μαγιόρκα-Οσασούνα.







Κάντε κλικ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες με το νέο φλερτ του Κ.Ρονάλντο, Κιμ Καρντάσιαν.


































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ