ΣΤΗΛΕΣ

Κουτουλιά του... Ετό σε δημοσιογράφο!

Κουτουλιά του... Ετό σε δημοσιογράφο!
Ετό-φώτο

Ο Σάμουελ Ετό μιμήθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς χτύπησε με... κουτουλιά Καμερουνέζο δημοσιογράφο!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αρκετών δημοσιογράφων που βρέθηκαν την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ομάδας του Καμερούν, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να επιτεθεί σε έναν από αυτούς και να τον χτυπήσει δυνατά με... κουτουλιά, φέρνοντας στο μυαλό των περισσοτέρων το ιστορικό επεισόδιο Ζιντάν-Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ 2006. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, το μεγάλο αστέρι των "αδάμαστων λιονταριών" ξέφυγε από τον έλεγχο εξαιτίας "σκληρών" ερωτήσεων που δέχτηκε από έναν εκπρόσωπο του Τύπου.

Το χρονικό του επεισοδίου ήταν το εξής: προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την απόφαση να περιοριστεί η παρουσία τους στις προπονήσεις, οι δημοσιογράφοι είχαν αποφασίσει να μην κάνουν καμία ερώτηση.

Από την πλευρά του ο Σάμουελ Ετό εκνευρίστηκε με αυτό που έβλεπε στην αίθουσα συνεντεύξεων, στη συνέχεια άρχισε να ανταλλάσει βρισιές με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, και το τελικό αποτέλεσμα ήταν να τον χτυπήσει δυνατά με το κεφάλι του.

"Μου έδωσε μία δυνατή κουτουλιά. Τώρα έχω ένα δόντι που... χορεύει. Οι σωματοφύλακες του παίκτη της Μπαρτσελόνα μου έδωσαν και άλλα χτυπήματα, προκαλώντας το σπάσιμο του αριστερού μου χεριού", τόνισε το "θύμα" της διαμάχης με τον Ετό, Φιλίπ Μπονί, εργαζόμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γιαουντέ.

Το περιστατικό όμως δεν τελείωσε εκεί: αμέσως μετά άνθρωποι του τιμ της Εθνικής Καμερούν "εξαφάνισαν"
όλες τις κάμερες και τα κινητά τηλέφωνα που είχαν καλύψει το συγκεκριμένο σκηνικό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ηρεμία της ομάδας λίγο πριν το ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Από την πλευρά του πάντως ο δημοσιογράφος δεν φαίνεται διατεθειμένος να "ξεχάσει" αυτό που συνέβη, καθώς όπως έγινε γνωστό από τα διεθνή ΜΜΕ, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία κατά του παίκτη για βίαιη συμπεριφορά εναντίον του.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ