ΣΤΗΛΕΣ

"Κράξιμο" σε Πικέ από φίλo της Μπαρτσελόνα

"Κράξιμο" σε Πικέ από φίλo της Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό του στη Μπαρτσελόνα και αυτό φρόντισε να του το θυμίσει με άκομψο τρόπο ένας οπαδός των "μπλαουγκράνα" όταν τον είδε στο αεροδρόμιο (video).

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν βασικός για τη Μπαρτσελόνα στο πρώτο Clasico της φετινής σεζόν, κόντρα στη Ρεάλ στο "Bernambeu", όμως η συνέχεια δεν ήταν όπως θα την περίμενε.

Και αυτό γιατί στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τη Θέλτα (ήττα με 1-0 στο "Camp Nou") βρέθηκε εκτός αποστολής ενώ στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ για την 4η αγωνιστική του Champions League κάθησε στον πάγκο, με τους Μπάρτρα και Μαστσεράνο να παίρνουν θέση στο κέντρο της άμυνας.

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά για τον Ισπανό σέντερ μπακ, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα περισταστικό για να του "χαλάσει" τη διάθεση", το οποίο έγινε μάλιστα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα κατά την άφιξη της Μπαρτσελόνα από την Ολλανδία, με έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός προς τους Λουίς Ενρίκε και Λιονέλ Μέσι αλλά στον αντίποδα να είναι ιδιαίτερα αυστηρός προς τον Πικέ.

"Λουίς Ενρίκε είσαι μία μηχανή" "Μεγάλε Μέσι", ήταν τα πρώτα του σχόλια, όταν όμως αντιλήφθηκε τον Πικέ στο χώρο του αεροδρομίου του φώναξε: "Ξύπνα. Πρέπει να τρέχεις περισσότερο".

Δείτε το video με την ασυνήθιστη προτροπή προς τον Ζεράρ Πικέ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ