ΣΤΗΛΕΣ

Λίπι: "Συγκινημένος για τον Μπάρακ Ομπάμα"!

Λίπι: "Συγκινημένος για τον Μπάρακ Ομπάμα"!
Λίπι-Ιταλία

Τη συγκίνησή του για την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ εξέφρασε ο Μαρτσέλο Λίπι

"Το παραδέχομαι, συγκινήθηκα όταν είδα τον Ομπάμα να ανεβαίνει στο πάλκο του Σικάγο με όλη την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, και συνέχισε:

"Είδα πολλούς Αφροαμερικανούς ανάμεσα στον κόσμο, να κλαίνει από χαρά και συγκίνηση, αλλά και πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο".

Αναφορικά με το ματς κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου ο Μαρτσέλο Λίπι κυνηγάει το ιστορικό ρεκόρ των 31 συνεχόμενων αγώνων στον πάγκο χωρίς ήττα (θα ισοφαρίσει σε αυτή την περίπτωση το παγκόσμιο ρεκόρ των Άλφιο Μπαζίλε και Χαβιέρ Κλεμέντε), ο εκλέκτορας της "σκουάντρα ατζούρα" δήλωσε:

"Κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων κάναμε κάποιες σημαντικές νίκες και δημιουργήσαμε ένα νέο γκρουπ. Σήμερα (Δευτέρα) και αύριο (Τρίτη) θα δουλέψουμε ως ομάδα και το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την βελτίωσή μας.

Ο Γκαετάνο Ντ'Αγκοστίνο είναι νέο πρόσωπο. Μου αρέσει και τα πάει καλά. Όσο για τον αποκλεισμό του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, του μίλησα για αυτό και τα πράγματα ξεκαθάρισαν.

Ο Άλεξ είναι ακόμα ο ηγέτης της Γιουβέντους και είναι ένας από εκείνους τους παίκτες, που έχουν τρομερές ψυχολογικές και τεχνικές ικανότητες".









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ