ΣΤΗΛΕΣ

Μανιοκαταθλιπτικός ο Πολ Γκασκόιν!

Μανιοκαταθλιπτικός ο Πολ Γκασκόιν!
Γκασκόιν-Αγγλία

Σε ειδική νοσηλευτική κλινική μπήκε ο Πολ Γκασκόιν, καθώς διεγνώσθη πως πάσχει από μανιοκατάθλιψη!

Συγκεκριμένα, πελάτες ξενοδοχείου στο Κένσιγκτον βρήκαν τον 40χρονο πρώην μεγάλο άσο σε... μαύρα χάλια, να τραυλίζει και να κάνει περιστροφές γύρω από τον εαυτό του, γεγονός που μαρτυρούσε πως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Η διάγνωση που έγινε στη συνέχεια έδειξε μανιοκατάθλιψη, ενώ οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ενοίκων τον συνόδευσαν σε ειδική νοσηλευτική κλινική, όπου πρόκειται να παραμείνει (αυτή είναι η επιθυμία των γιατρών) μέχρι να παρουσιάσει εμφανή σημάδια βελτίωσης.

"Δεχτήκαμε κλήση από ξενοδοχείο του Δυτικού Λονδίνου το απόγευμα του Σαββάτού, καθώς υπήρχε ανησυχία για τη συμπεριφορά ενός 40χρονου άνδρα.

Αστυνομικοί τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να δέχεται οικοιοθελώς να τους ακολουθήσει", ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όσον αφορά στην τωρινή κατάσταση του "Γκάζα", μία πηγή μέσα από την κλινική αποκάλυψε στην εφημερίδα "Sun": "Ανησυχεί περισσότερο για τους άλλους ασθενείς και θέλει να τους κάνει ευτυχισμένους.

Του είπαμε ότι αυτό που πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι να γίνει ο ίδιος καλά, όμως φαίνεται ότι υπάρχει άρνηση από την πλευρά του".

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκασκόιν επιχείρησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες να αυτοκτονήσει μέσω πνιγμού σε μπανιέρα ξενοδοχείου, ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο δίνει αγώνα για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ