ΣΤΗΛΕΣ

Mάθε παιδί μου μπαλίτσα και κολπάκια

Mάθε παιδί μου μπαλίτσα και κολπάκια

Οι football freestylers κάνουν απίστευτα πράγματα με την μπάλα στα πόδια, που μερικές φορές νομίζεις ότι έχουν βάλει μαγνήτη. Θέλετε να τους μοιάσετε; Δείτε το πως! (videos)

Μπορεί να μην απολαμβάνουν τα εκατομμύρια και την δόξα του Λιονέλ Μέσι. Μπορεί να μην παίζουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να έχουν την ευχέρεια να κάνουν τα κόλπα τους είτε μόνοι τους είτε απέναντι σε απλούς ανθρώπους.

Αυτό όμως, ουδόλως μειώνει την κλάση τους, την τεχνική τους και το τεράστιο ταλέντο τους. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που νομίζεις ότι στην κυριολεξία... μιλάνε στην μπάλα και την κατευθύνουν όπως ακριβώς θέλουν.

Οι επαγγελματίες football freestylers μπορούν να κάνουν αυτά που δεν καταφέρνει ο καθένας, ακόμα και αν προσπαθεί για καιρό. Εντάξει, το "έχουν" λίγο παραπάνω από έναν κοινό θνητό, όμως αυτό με σκληρή δουλειά καλλιεργείται και εξελίσσεται.

Πολλά από τα κόλπα τους τα έχουν ξεσηκώσει από παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι οι Ροναλντίνιο, Νεϊμάρ, Μέσι και ούτω καθ' εξής. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε και εσείς; Ναι, υπάρχουν βιντεάκια πιου μαθαίνουν αυτά τα μυστικά και προσφέρουν δωρεάν μαθήματα για να κάνετε αυτά που θαυμάζετε και ουδέποτε μπήκατε στην διαδικασία να προσπαθήσετε.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και αφεθείτε στη μαγεία. Μετά, όποιος θέλει, παίρνει μια μπάλα και το προσπαθεί. Με ρέγουλα όμως, διότι ορισμένα κόλπα εγκυμονούν κινδύνους και θέλουν ιδιαίτερη τεχνική...

Φάτε μάτια ψάρια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ