X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΣΤΗΛΕΣ

Μαθήματα... μαγειρικής στη Βόλφμπουργκ!

Μάγκατ-Βόλφσμπουργκ

Μαθήματα μαγειρικής 2 φορές την εβδομάδα θα παρακολουθούν πλέον οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", ο έμπειρος προπονητής απαιτεί από τους παίκτες του να κάνουν πιο υγιεινή διατροφή, και μετά από αναρίθμητα περιστατικά κατανάλωσης φαγητών από αλυσίδες φαστ-φουντ, τους επέβαλε να παρακολουθούν μαθήματα μαγειρικής.
Όλοι οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ, συνοδευμένοι πλέον από τις συζύγους ή τις φίλες τους, είναι υποχρεωμένοι πλέον να παρακολουθούν τα μαθήματα του Σβεν Έλβερφελντ, διάσημου σεφ ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο "Ritz-Carlton" του Βερολίνου.

Επιπλέον, όλη η ομάδα θα παίρνει μαζί μεσημεριανό και βραδινό δύο φορές την εβδομάδα, με το μενού να περιλαμβάνει ψάρι και μαγειρμένο φαγητό, αντί για τα χάμπουργερ που συνήθιζαν να τρώνε αρκετά συχνά -μέχρι πρότινος- οι ποδοσφαιριστές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ