ΣΤΗΛΕΣ

Merry (Sexy) Christmas VII !

Merry (Sexy) Christmas VII !

Πιστό στο χριστουγενιάτικο ραντεβού του, το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα 24 πιο "καυτά" πρόσωπα και γεγονότα που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους μέσα στο 2013 (photos)!

Η 25η Δεκεμβρίου 2013 έφτασε, όπως και το Merry (Sexy) Christmas VII, που για έβδομη διαδοδική χρονιά έρχεται για να σας φρεσκάρει τη μνήμη μέσα από μία αθλητική ανασκόπηση διαφορετική από τις άλλες.

Μαζί θα δούμε τον κόσμο του αθλητισμού όπως αυτός κύλησε τους τελευταίους 12 μήνες με μία τρίτη ματιά, όπου ναι μεν οι πρωταγωνιστές είναι οι άσοι των γηπέδων ωστόσο εδώ δεν είναι μόνοι τους καθώς περιστοιχίζονται από άκρως εντυπωσιακές γυναικίες παρουσίες.

Και η αλήθεια είναι πως η χρονιά που μας κουνάει μαντήλι σε λίγες ημέρες είχε άκρως "hot" πρόσωπα και καταστάσεις τα οποία πέτυχαν με χαρακτηριστική άνεση να στρέψουμε πάνω τους όλη την προσοχή μας.

Εμείς περιορίσαμε τα κορυφαία special πρόσωπα της χρονιάς σε 24 και σας τα παρουσιάζουμε: Από τη Φάνι Νεγκουέσα και την Φερνάντα Λίμα, μέχρι τη Μάντι Καπρίστο και την Αλεχάντρα Μπενίτες. Ή αλλιώς... Merry (Sexy) Christmas VII:

Η ροζ πλευρά του αθλητισμού από το 1 μέχρι το 24:

✔ Το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών αγγλικών ΜΜΕ, πλέον υπάρχουν και άξιοι "διάδοχοί" τους. Ο Μεσούτ Εζίλ έγινε κάτοικος Λονδίνου το Σεπτέμβριο με τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ και στο πλευρό του βρίσκεται η πληθωρική Μάντι Καπρίστο. Η 23χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια και μοντέλο κάνει "θραύση" και με τις δύο ιδιότητές της και ήδη το ζεύγάρι έχει αποκτήσει το προσωνύμιο 'the German Posh and Becks'.

Merry (Sexy) Christmas VII !
© DPA/PRESS ASSOCIATION IMAGES

✔ Το Αυστραλιανό Όπεν του 2013 προσέφερε θέαμα και εκτός κορτ. Απόδειξη μία σούπερ φανατική οπαδός του Ρότζερ Φέντερερ, η οποία εμφανίστηκε στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ελβετού με τον Άντι Μάρεϊ, φορώντας ένα σέξι λευκό φανελάκι που έγραφε "Mrs Federer". Η... "κυρία Φέντερερ" δεν του έφερε πάντως και πολύ γούρι καθώς ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Σκωτσέζο στον συγκλονιστικό μεταξύ τους ημιτελικό και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τον Τζόκοβιτς στον τελικό.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Ο Κάρλες Πουγιόλ έχει αρκετή επιτυχία στο ωραίο φύλο αν σκεφτεί κανείς πως στο παρελθόν είχε συνδεθεί ερωτικά με εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις όπως η Μαλένα Κόστα και η Ζιζέλ. Εκείνη όμως που του έκλεψε ολοκληρωτικά το μυαλό και την καρδιά ήταν η Βανέσα Λορένσο. Το 36χρονο μοντέλο γνωρίστηκε με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα στις αρχές του 2013 και ο θρυλικός "αφάνας" των Καταλανών περίμενει να γίνει πατέρας μέσα στον Ιανουάριο του 2014.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Η Ραφαέλα Φίκο ήταν η γυναίκα που βρέθηκε περισσότερο από κάθε άλλη δίπλα στον Μάριο Μπαλοτέλι το 2012, όμως παρότι μεγαλώνει το παιδί του (ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα την μικρή Πία καθώς δεν έχει ακόμα υποβληθεί σε τεστ dna για να διαπιστωθεί αν είναι αυτός ο βιολογικός πατέρας), άλλη είναι εκείνη που τον "σημάδεψε" το 2013. Η νέα... εκλεκτή του "Super Mario" είναι η Φάνι Νεγκουέσα, με τη Βελγίδα μοντέλο να εντυπωσιάζει με την απαράμμιλη ομορφιά της και να κοσμεί με την παρουσία της τις εξέδρες του "Σαν Σίρο" σε ουκ ολίγα ματς της Μίλαν αυτή τη χρονιά. Η σχέση Μπαλοτέλι-Νεγκουέσα έχει περάσει βέβαια από χίλια κύματα λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του Ιταλού όμως μέχρι την ώρα που γράφουμε αυτές τις αράδες είναι μαζί. Αύριο ποιος ξέρει τι ξημερώνει για τον τρελό-Μάριο;

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Πρωταγωνιστές σε ερωτικό σκάνδαλο μαζί με δύο μοντέλα του Playboy, τις δίδυμες αδερφές Κάρλα και Μελίσα Χόου, βρέθηκαν οι Πατρίς Εβρά και Άντερσον. Ο Εβρά ξόδεψε μία μικρή περιουσία για εκείνο το "καυτό" βράδυ στο Παρίσι, όμως το δυστύχημα για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πως αντί για διακριτικότητα και εχεμύθεια, το ένα εκ των δύο μοντέλων θέλησε να βγάλει τα άπλυτά του στη φόρα και να μοιραστεί με το κοινό πικάντικες λεπτομέρειες...

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Ο Νεϊμάρ δεν ήρθε μόνος του στη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι καθώς τον ακολούθησε στην Καταλωνία και το άλλο του μισό, η Μπρούνα Μαρκεζίνε. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2013, με τη νεότατη Βραζιλιάνα ηθοποιό να γίνεται έτσι τακτική θαμώνας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αρχικά της Σάντος και κατόπιν της Μπαρτσελόνα. Το σεξ απίλ της είναι μάλιστα τέτοιο που έκανε τον Μάριο Μπαλοτέλι να παραδεχτεί δημόσια πως θα την ήθελε για φίλη του...

Merry (Sexy) Christmas VII !

Διαβάστε επίσης το Merry (Sexy) Christmas του 2012

✔ Σιγά που θα έλειπε από τα κορυφαία "καυτά" θέματα του 2013 το ζευγάρι Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και Μελίσα Σάτα. Οι δύο τους έχουν ταιριάξει απόλυτα, με τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι να είναι πως ο έρωτάς τους φωλιάζει πλέον στη Γερμανία και όχι στην Ιταλία (ο Γκανέζος πήρε μεταγραφή από τη Μίλαν στη Σάλκε) καθώς φυσικά και ότι περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδί όπως ανακοίνωσαν τρισευτυχισμένοι στο Twitter.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Η νίκη της Χιλής επί της Ουρουγουάης με 2-0 "απογείωσε" τον Εντουάρντο Βάργκας. Για να διοχευτέσει μάλιστα κάπου τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του, πέρασε μία "καυτή" βραδιά με την Ελίντα Ολιβάρες, ηθοποιό και πρώην σύντροφο του... συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Γκάρι Μεντέλ.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Υπουργέ μου, τα σέβη μας... Η Αλεχάντρα Μπενίτες, πρώην αθλήτρια της ξιφασκίας αλλά και μοντέλο, έχει αναλάβει από τον Απρίλιο Υπουργός Αθλητισμού στη Βενεζουέλα, στην κυβέρνηση που σχημάτισε ο νέος πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο, μετά το θάνατο του ιστορικού ηγέτη της χώρας Ούγκο Τσάβες.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Η Φεντερίκα Νάρτζι βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο με φίλους και κάποια στιγμή της πετούν στο πίσω μέρος μία φανέλα της Ίντερ. Το τι έκανε στη φανέλα δεν είναι κάτι που θα άρεσε στον οποιοδήποτε φίλο των "νερατζούρι" πάρα μόνο στους φανατικούς εχθρούς της... Όπως για παράδειγμα στους τιφόζι της Μίλαν, που μετά την μεταγραφή του Αλεσάντρο Μάτρι από τη Γιουβέντους, έχουν από εδώ και πέρα την ευκαιρία να την απολαμβάνουν σχεδόν σε κάθε ματς των "ροσονέρι".

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Ο Μάριο Γκέτσε άλλαξε ποδοσφαιρικές πολιτείες το φετινό καλοκαίρι και αντί για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου, όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που παραμένουν σταθερά στη ζωή του. Όπως για παράδειγμα... η Ανν-Κάθριν Βίντα η οποία εξακολουθεί να αποτελεί το alter ego του, με το ζευγάρι να επιλέγει εκ νέου ως μέρος αναψυχής την εξωτική Ιμπίθα και να ακολουθείται κατά πόδας από τους παπαράτσι.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Κάθε επιθετικός κλάσης που σέβεται το όνομά του θα πρέπει να έχει στο "βιογραφικό" του από ένα τουλάχιστον ροζ σκάνδαλο που να εμπεριέχει σέξι μοντέλα... Ίσως αυτός να ήταν ο κανόνας που ακολουθούσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν όταν θέλησε να πνίξει τον καημό του -μετά από ένα άσχημο παιχνίδι της Αργεντινής με την Κολομβία- περνώντας μία ολόκληρη βραδιά με δύο εντυπωσιακά μοντέλα. Το τρίγωνο που σχημάτισαν ο Ιγκουαΐν μαζί με τις χυμώδεις Κλαούντια Σιαρντόνε και Φλόπι Τεσούρο έγινε ένα από τα αγαπημένα θέματα των σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ στην Αργεντινή για τη χρονιά που φεύγει...

Merry (Sexy) Christmas VII !

Διαβάστε επίσης το Merry (Sexy) Christmas του 2011

✔ Εάν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2013 ήταν το πρελούδιο για αυτά που θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε το θέαμα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό. Αρκεί να φέρει κανείς στο μυαλό του την Αλίν Μπερνάντες που επιλέχτηκε από τους συμπατριώτες της ως η επίσημη "μούσα" του 9ου Confederations Cup και η οποία άφησε εποχή με τις φωτογραφήσεις της έξω από γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες της τελικής φάσης του Μουντιάλ.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Ο Αρτούρο Βιδάλ αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους μέσους στην Ευρώπη και η Γιουβέντους κάνει τα πάντα ώστε να παύσει κάθε μεταγραφική... σειρήνα κοντά στα αυτιά του (πρόσφατα υπέγραψε ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2017), ωστόσο στην προσωπική του ζωή υπάρχει χώρος μόνο για μία γυναίκα. Αυτή είναι η Μαρία Τερέσα Μάτους, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τον Χιλιανό μέσο να αφήνεται στα χέρια της και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις περιποιήσεις της κατά τη διάρκεια ξέγνοιαστων στιγμών του ζεύγους σε παραλία.

Merry (Sexy) Christmas VII !
©KIKAPRESS

✔ Για ένα... φεγγάρι ήταν το κορίτσι του "Μαδριλένου" Καρίμ Μπενζεμά, όμως άλλαξε γρήγορα στρατόπεδο και πέρασε σε αυτό του "Καταλανού" Μαρκ Μπατρά. Ο λόγος για το σέξι μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες, Σαμίρα Σαλομέ, η οποία άφησε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό με την τόπλες εμφάνισή της σε παραλία της Ιμπίθα συνοδευόμενη από τον παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι και οι πλέον λατρεμένοι των φιλάθλων στα γήπεδα της χώρας. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο στον οποίο καθήκοντα "άρχοντα των αγώνων" θα εκτελεί κάποια σαν την... Νάταλι Γουέμπερ. Είδατε; Το πρόβλημα με τις διαιτησίες λύθηκε!

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Για τους φίλους της Εθνικής Ιταλίας που αναρωτιούνται ακόμα ποιος ήταν ο πιο "καυτός" πανηγυρισμός για την πρόκριση της Εθνικής Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2014, προφανώς δεν γνωρίζουν την μοναδική... Λάουρα Κρεμάσκι. Το φημισμένο μοντέλο έδωσε ρεσιτάλ με το απίστευτο tweet της όταν οι παίκτες του Πραντέλι σφράγισαν μαθηματικά το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας ενώ λίγο καιρό αργότερα "ξαναχτύπησε", αυτή τη φορά με την σέξι πρόβλεψή της για το αποτέλεσμα του πρώτου φετινού "Derby della Capitale" μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Για τη γυμνόστηθη οπαδό της Μπρόντμπι δεν χρειάζονται ούτε συστάσεις ούτε υπερβολές. Ένα video ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Απολαύστε τον μακράν πιο ενθουσιώδη πανηγυρισμό της χρονιάς!

✔ Η Λαρίσα Ρικέλμε αρνείται πεισματικά να μείνει εκτός των 24 ετησίων επιλογών μας... Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από το Μουντιάλ του 2010 όπου θάμπωσε άπαντες με την εκτυφλωτική της λάμψη, η Παραγουάνα μοντέλο βρίσκει πάντα τον τρόπο να παραμένει στο προσκήνιο. Φέτος προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη ότι, ο Λιονέλ Μέσι και αρκετοί διεθνείς Βραζιλιάνοι παίκτες, της προσέφεραν χρήματα για να απολαύσουν τις ερωτικές υπηρεσίες της...

Merry (Sexy) Christmas VII !

Διαβάστε επίσης το Merry (Sexy) Christmas του 2010

✔ Ο Ντιέγκο Κόστα είναι "καυτός" τη φετινή σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όντας ο πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής της Primera Division με 19 τέρματα, ωστόσο και η πρώην σύντροφός του δεν πάει πίσω... Η Μιτσέλ Ζουάνε αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πως είχε γνωριστεί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό των "ροχιμπλάνκος", σε μία συνέντευξη η οποία προκάλεσε πάταγο μόνο και μόνο με το σούπερ εξώφυλλο με το οποίο κυκλοφόρησε το περιοδικό Interviù.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Εντός γηπέδου η κορυφαία κίνηση της Λίβερπουλ έγινε λίγο πριν φύγει το 2013 όταν και προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Λουίς Σουάρες, όπου τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου. Εκτός χορταριού η μεταγραφή της χρονιάς για τους "reds" ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η Ροσάνα Ντέιβισον. Η άλλοτε "Miss World" εργάζεται πλέον ως παρουσιάστρια για τον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Για πολλά χρόνια το όνομα Γουάντα Νάρα ήταν άμεσα συνυφασμένο με αυτό του Μάξι Λόπες, ούσα η σύντροφος του Αργεντίνου επιθετικού αλλά και μητέρα των παιδιών του. Εδώ και λίγο καιρό όμως οι δυο τους αποφάσισαν μέσω διαζυγίου να χωρίσουν οι δρόμοι τους με την Γουάντα Νάρα να έχει πλέον δίπλα της έναν άλλο Αργεντίνο άσο! Ο λόγος για τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ο οποιός δεν άργησε να φανερώσει τα τρυφερά αισθήματά του για το διάσημο μοντέλο.

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα μπαράζ από την Ουκρανία με 2-0, η "Miss Meteo" του τηλεοπτικού σταθμού Canal+, είχε υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει γυμνή το δελτίο καιρού αν η Γαλλία έπαιρνε την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ. Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ έκαναν το θαύμα τους στη ρεβάνς νικώντας με 3-0 και η Ντοριά Τιγιέρ δεν αθέτησε το λόγο της. Το'πε και το'κανε! Και μάλιστα με απόλυτα ευφυή τρόπο...

Merry (Sexy) Christmas VII !

✔ Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συντονίστηκε αρχικά στους δέκτες του για την κλήρωση του Μουντιαλ όμως στην πορεία τον καθήλωσε η σέξι παρουσιάστρια της βραδιάς! Κυρίες και κύριοι, ένα αυθόρμητο χειροκρότημα για την Φερνάντα Λίμα η οποία κατάφερε να μετατρέψει μία αμιγώς ανδρική βραδιά σε... "one woman show". Η Βραζιλιάνα μοντέλο και ηθοποιός θα παρουσιάσει μάλιστα και την κλήρωση των βραβείων της Χρυσής Μπάλας, αυτή τη φορά πάντως φορώντας ένα λιγότερο αποκαλυπτικό φόρεμα ύστερα από διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ιράν!

Merry (Sexy) Christmas VII !

ΥΓ: Όπως σας είχαμε γράψει και πέρυσι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας, πρώτα ο Θεός, σε έναν χρόνο ακριβώς από σήμερα. Τα... ξαναλέμε λοιπόν στις 25 Δεκεμβρίου 2014. Καλά Χριστούγεννα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ